Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,400

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

yaybek' Alıntı:
Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz doğru yerdesiniz eğer niyetiniz doğa ve dostluksa ;)
yusuf bey niyetimiz elbetteki doğa ve dostluk ama bunun yanında da insanlara medeni kurallar çerçevesinde kimsenin özgürlüğünü kısıtlamadan doğruları ÖĞRENMEK ve öğretmek.birilerinin maşası olarak hareket edenlere de isyan etmek.sevgi ve saygılarımla

Etiketler

doruk5910' Alıntı:
yusuf bey niyetimiz elbetteki doğa ve dostluk ama bunun yanında da insanlara medeni kurallar çerçevesinde kimsenin özgürlüğünü kısıtlamadan doğruları ÖĞRENMEK ve öğretmek.birilerinin maşası olarak hareket edenlere de isyan etmek.sevgi ve saygılarımla

Yazınızı ben anlamadım ama herhalde iyi birşey ???

BEN İHSAN ,96 MODEL Blazerim var siteyi çok beğendiğim ve faydalanabilirim düşüncesi ile üye oldum .Ayrıca gezmeyi ve keşfetmeyi çok seviyorum.

Bütün yeni katılan arkadaşlar hoş geldiler sefalar getirdiler...
Keyifli forumlar dilerim :D
Bu arada Bende Artvin- Arhavi - Kestanealan Köyü-Çukolvat'tanım ve mohti olurum söylemesi ayıp :smiley:
Görüşmek dileği ile

Herkese selamlar, Tüm Türk milletinin Cumhuriyetimizin 87 yılı kutlu olsunn,
Coşkun bey muçoşiye kayiyeyi(lazca nasılsın iyimisinn )komşu hemşeriyiz bende Hopa ' moğtilerden

herkese selam PC_CopaT= mikail1361 ben oluyorum.... ADRENALİN DELİSİ DE DİYEBİLİRİM.

SİTENİZİ Nereden BULDUĞUMA GELİNCE :smiley:))

ARCEON FİRMASINDAN SERDAR(MERT BEY'İN ARKADAŞI pc mühendisi ) TANIŞTIRDI.... söylemesi ayıp olmasın ben bu siteyi nasıl oldu da fark etmedim :smiley:)) gerçekten hayret ediyorum :smiley:)

hobilerimden bazıları = snowboad kayak kano rafting treking yamaç paraşütü krosss yüzme ve dalış :smiley:))

istanbul ve çevresindeki bir çok etkinliklerde aranızda olacağıma and içerim :smiley:))
;D ;D

Selam Doğa dostları,
İsmim Osman,Çanakkale'den aranıza katıldım.Zıpkın avcılığı,kamp,çadır,mangal ve motorsiklet vazgeçilmezlerimdir.Birde kendi çapımda amatör olarak fotoğraf çekmeye bayılıyorum.Seviyeli ve kaliteli paylaşımların bulunduğu sitede emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim.Saygılar...

aahhkatibim_34' Alıntı:
Herkese selamlar, Tüm Türk milletinin Cumhuriyetimizin 87 yılı kutlu olsunn,
Coşkun bey muçoşiye kayiyeyi(lazca nasılsın iyimisinn )komşu hemşeriyiz bende Hopa ' moğtilerden

Şimdi anlaşıldı; ikimizinde son sözü söylemek için neden didiştiğimiz :D :D
Umarım Antalya ya yolunuz düşerse görüşmek mümkün olur eşim de Trabzonlu dur... O da çok sevinir...
Daha önce de dediğim gibi bütün Gezenbilirliler davetlidir Çayımızı içmeye...
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiler...
Forumlarda görüşmek üzere...

herkese mahsus selam.

eşim ve ben bugüne dek klasik sayılabilecek mercedes coupe'ler kullandık, neredeyse bir rastlantı sonucu 89 range aldık ve bugüne kadar off-road keyfini nasıl olup da ıskaladığımıza hayıflanıp duruyoruz..

4x4'ün de arazi vitesinin de zır cahili olduğumuzdan daha ilk kullanımda ön differansiyeli dağıttım.. ( tamam gülün ama çok gülmeyin, zaten canım çok sıkıldı) bu facianın vukuu bulmasında karımın suçu yok, o sebeple birinci tekil şahısa geçiyorum artık..

sizin bu keyifli sitenizi de "arazi vitesi tamiri" meselesini google'larken buldum.. şapşaaane siteymiş.. tebrikler...

ben forum başlıklarında aramaya devam edeceğim ama acilen arazi vitesi tamiri için usta önerisine ihtiyacım var (istanbul'dayım).. google'dan bir sürü adress ve telefon buldum ama saman dolu ahırda nereden başlayacağını bilemediği için açlıktan ölen eşeğin haline benzer bir haldeyim..

önerileriniz altın değerinde kabul görecektir..

yaklaşık 10 senedir tanıdğım şahane bi mersedesci ustam var, otomatik şanzumandan iyi anlar ( bizim range otomatik) ama arazi konusunda o da benim gibi zır cahil; nasıl kullanılacağını bile bilmiyoruz. beraberce çözmeye çalışıyoruz ama yanlış bir şey yapmaktan da korkuyoruz.. ( daha ne korkacaksın desenize, dağıtmışsın zaten araziyi)

her neyse lafı çok uzattım.. hasıl-ı kelâm, arazi vitesini ve differansiyeli kontrol edip bana sorunun ne kadar vahim olup olmadığını söyleyecek, bundan sonra 2. adres edeceğim güvenilir bir ustaya ve meseleyi hallettikten sonra da, arazi vitesi nasıl kullanılır öğretecek, gezilerinde bizi de aralarına alacak gezenbilir üyelerine ihtiyacım var..

şimdiden teşekkürler..

ben şimdi gidip forum başlıklarında derdime derman aramaya devam edeyim..

saygılar

OMEGE' Alıntı:
herkese mahsus selam.

eşim ve ben bugüne dek klasik sayılabilecek mercedes coupe'ler kullandık, neredeyse bir rastlantı sonucu 89 range aldık ve bugüne kadar off-road keyfini nasıl olup da ıskaladığımıza hayıflanıp duruyoruz..

4x4'ün de arazi vitesinin de zır cahili olduğumuzdan daha ilk kullanımda ön differansiyeli dağıttım.. ( tamam gülün ama çok gülmeyin, zaten canım çok sıkıldı) bu facianın vukuu bulmasında karımın suçu yok, o sebeple birinci tekil şahısa geçiyorum artık..

sizin bu keyifli sitenizi de "arazi vitesi tamiri" meselesini google'larken buldum.. şapşaaane siteymiş.. tebrikler...

ben forum başlıklarında aramaya devam edeceğim ama acilen arazi vitesi tamiri için usta önerisine ihtiyacım var (istanbul'dayım).. google'dan bir sürü adress ve telefon buldum ama saman dolu ahırda nereden başlayacağını bilemediği için açlıktan ölen eşeğin haline benzer bir haldeyim..

önerileriniz altın değerinde kabul görecektir..

yaklaşık 10 senedir tanıdğım şahane bi mersedesci ustam var, otomatik şanzumandan iyi anlar ( bizim range otomatik) ama arazi konusunda o da benim gibi zır cahil; nasıl kullanılacağını bile bilmiyoruz. beraberce çözmeye çalışıyoruz ama yanlış bir şey yapmaktan da korkuyoruz.. ( daha ne korkacaksın desenize, dağıtmışsın zaten araziyi)

her neyse lafı çok uzattım.. hasıl-ı kelâm, arazi vitesini ve differansiyeli kontrol edip bana sorunun ne kadar vahim olup olmadığını söyleyecek, bundan sonra 2. adres edeceğim güvenilir bir ustaya ve meseleyi hallettikten sonra da, arazi vitesi nasıl kullanılır öğretecek, gezilerinde bizi de aralarına alacak gezenbilir üyelerine ihtiyacım var..

şimdiden teşekkürler..

ben şimdi gidip forum başlıklarında derdime derman aramaya devam edeyim..

saygılar
bence size en iyi yardımı isoff kulubu yapar
http://www.isoff.org.tr/

Merhaba
İstanbulda yaşıyorum
Otomobille istanbul trafiğindeki keşmekeşten ve insanların iğrenç otomobil kullanmalarından, otomobillerini park ederken benim aracımın tamponlarına çarpmalarından, neden çarparak park ettiklerini sorduğumda ne olacakki, birşey olmazki demelerinden ve trafikte minibuslerin, panelvanların nasıl olsa benim araca birşey olmaz dercesine üzerime kırmalarından
bıktığım ve nefret ettiğim bir zamanda Navara almaya karar verdim.
İnternette navaralar hakkında araştırma yaparken gezinbilir ismi dikkatimi çekti.
İyikide öyle olmuş çok büyük bir dünya ile karşılaştım.
Birkaç Haftadır işlerimden fırsat bulduğum zamanlar forumu inceledim özellikle garaj bölümünü ve paylaşımlarını okudukça büyük bir bilgi hazinesi içinde buldum kendimi.
Bu paylaşım sitesimi desem dostlukmu desem forummu desem kardeşlikmi desem bilemiyorum ama ne olursa olsun aranızda olmaktan çok mutlu ve kazançlıyım.
şimdiden herkese teşekkür ederim.
Birde unutmadan galiba eşimide ikna edersem :smiley: DEFENDER almayı yada toplamayı düşünüyorum.
İnşallah en kısa zamanda sanal değilde gerçek ortamda sizlerle birlikte olmak dileğiile herkese kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

SON KONULAR

Geri