Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben cihan. siteyi tesadüfen keşfettim. şanslı günümdeyim anlaşılan . çok faydalı bilgiler buldum. ben de dalış, mağaracılık ve fotoğraf ile ilgileniyorum. ankara dayım. herkese selamlar.
Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz,sayın kahverengi bir doğasever olarak sizden ricam avatar resminizi değişebilirmisiniz,silah şiddet,kan tasvip etmediklerimizdendir,sizin gibi doğasevere yakışır bir avatar olması bizi memnun eder kalın sağlıcakla.
Herkese selamlar,Fotoğraf çekmeyi ve gezmeyi çok seviyorum,siteyi yeni
keşfettim üye oldum,özellikle Antalya ve Mersin bölgesinden arkdadaşlar la tanışmak aktifitelere katılmak isterim..
MERHABA ERCAN BEN,30 YAŞINDAYIM ELEKTRİK TEKNİKERİYİM İZMİR'DEYİM.İŞ GEREĞİ İZMİR İN BÜTÜN İLÇE VE KÖYLERİNİ GEZİYORUM.SİTENİZİ ŞÖYLE BULDUM İŞ İÇİN NE KADAR GEZSEKTE ALIŞKANLIK KAZANDIK,DOĞADAN KENDİMİZİ KOPARAMIYORUZ.BU YÜZDEN BENİM GİBİ GEZMEYİ SEVENLERİN ORTAK BİR BULUŞMA NOKTASI OLUP OLMADIĞINI ARARKEN RASTLADIM SİZE.VALLAHA ARKADAŞLAR OFF-ROAD FOTOĞRAFLARINIZA BAYILDIM AMA O TİP BİR ARACIM YOK.BİNEK BİR ARACIM VAR ŞİMDİLİK.GEZİ PROGRAMLARINIZA KATILMAK İSTERİM.
Selamlar Ben Asilkan yillardir hayalini kurdugum kamping cadir karavan maceralarini yasayabilecegim yasima geldim gecen sene fransa lyonda 15 gun cadirda kaldim daglara tirmandim cok yemek yedim kilo aldim derken 15 gunde 10 kg verdim bu sene amacim 2 bin liraya peugeot j9 alip istanbuldan antalyaya kadar inmekti fakat okadar para biriktiremedim . bende kendi aracimla 3 kafadar istanbuldan antalyaya kadar cadir kura kura kalarak tatil yapmaya karar verdim . ufuk universitesi hukuk fakultesinde okumaktayim . seneye bu gunlerde j9 karavan veya lada niva tarzi bi arac ile aranizda sizlerle edindigim tecrubelerimi paylasmak icin sabirsizlaniorum. siz siradisi ve aykiri olan tum site sakinlerine sevgilerimi ve selamlarimi sunuyuyorum efendim