Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,591

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar.

Ben cihan. siteyi tesadüfen keşfettim. şanslı günümdeyim anlaşılan ;) . çok faydalı bilgiler buldum. ben de dalış, mağaracılık ve fotoğraf ile ilgileniyorum. ankara dayım. herkese selamlar.

Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz,sayın kahverengi bir doğasever olarak sizden ricam avatar resminizi değişebilirmisiniz,silah şiddet,kan tasvip etmediklerimizdendir,sizin gibi doğasevere yakışır bir avatar olması bizi memnun eder kalın sağlıcakla.

Herkese sevgiler saygılar

aynı zamanda bol güneşli güzel günler diliyorum :smiley:)

Herkese selamlar,Fotoğraf çekmeyi ve gezmeyi çok seviyorum,siteyi yeni
keşfettim üye oldum,özellikle Antalya ve Mersin bölgesinden arkdadaşlar la tanışmak aktifitelere katılmak isterim..

MERHABA ERCAN BEN,30 YAŞINDAYIM ELEKTRİK TEKNİKERİYİM İZMİR'DEYİM.İŞ GEREĞİ İZMİR İN BÜTÜN İLÇE VE KÖYLERİNİ GEZİYORUM.SİTENİZİ ŞÖYLE BULDUM İŞ İÇİN NE KADAR GEZSEKTE ALIŞKANLIK KAZANDIK,DOĞADAN KENDİMİZİ KOPARAMIYORUZ.BU YÜZDEN BENİM GİBİ GEZMEYİ SEVENLERİN ORTAK BİR BULUŞMA NOKTASI OLUP OLMADIĞINI ARARKEN RASTLADIM SİZE.VALLAHA ARKADAŞLAR OFF-ROAD FOTOĞRAFLARINIZA BAYILDIM AMA O TİP BİR ARACIM YOK.BİNEK BİR ARACIM VAR ŞİMDİLİK.GEZİ PROGRAMLARINIZA KATILMAK İSTERİM.

Selamlar Ben Asilkan yillardir hayalini kurdugum kamping cadir karavan maceralarini yasayabilecegim yasima geldim gecen sene fransa lyonda 15 gun cadirda kaldim daglara tirmandim cok yemek yedim kilo aldim derken 15 gunde 10 kg verdim :smiley: bu sene amacim 2 bin liraya peugeot j9 alip istanbuldan antalyaya kadar inmekti fakat okadar para biriktiremedim . bende kendi aracimla 3 kafadar istanbuldan antalyaya kadar cadir kura kura kalarak tatil yapmaya karar verdim . ufuk universitesi hukuk fakultesinde okumaktayim . seneye bu gunlerde j9 karavan veya lada niva tarzi bi arac ile aranizda sizlerle edindigim tecrubelerimi paylasmak icin sabirsizlaniorum. siz siradisi ve aykiri olan tum site sakinlerine sevgilerimi ve selamlarimi sunuyuyorum efendim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR