Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,689

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Bütün yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Nice faydalı paylaşımlara...

Slm arkadaslar
Ben almanyadan ceyhun kendim bursaliyim ve bir doga tutkunuyum buna bagli olarakta araclarla cok yakindan ilgileniyorum bendede bu arazi araclari hastalik derecesinde insaallah bir gün bende zaman bulabilirsem bir defender toplamak istiyorum hele bu sitedeki calismalari görünce bazi arkadaslar cok titiz calismalar sonucunda harika toplamislar kazasiz belasiz allah kullanmayi kismet etsin bendeki bu defender tutkusu hastalik oldu ama bakalim zaman musait olursa en kisa zamanda toplamayi dusunuyorum ben tum bu sitedeki abilerime kardeslerime guzel paylasimlar dilerim insaalaah bir gün bir etkinlikte bulusuruz hepinize bol camurlu macerali sürüsler diliyorum slmlar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59554.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59547.0

Bu 2 konuya yorumlarını bekliyorum lütfen yardımcı olun :smiley:

selam ben istanbuldan süleyman burdan tanışıp bisikletimle istanbulun veya civar illerin bilinmeyeb doğa güzlliklerini keşfetmek istediğim arkadaşlar bulmak güzel olur macerayı ve doğa yı biskletle gezmeyi çok seviyorum saygılar sevgiler..

süleymanyıldız' Alıntı:
selam ben istanbuldan süleyman burdan tanışıp bisikletimle istanbulun veya civar illerin bilinmeyeb doğa güzlliklerini keşfetmek istediğim arkadaşlar bulmak güzel olur macerayı ve doğa yı biskletle gezmeyi çok seviyorum saygılar sevgiler..

Bisiklet benimde favorim ama istanbul çok uzak ben taa aydındayım hoş geldiniz.

hoş bulduk http://www.facebook.com/?sk=app_2309869772#!/group.php?gid=124347070915058&ref=ts bu benim facebook taki grup linkim sizi de bisiklet ve doğa yı sevenler grubun da sizi de görmek güzel olur aydın da olmanız çok önemli deil aynı güzellikleri paylaşmak konuşmak önemli ilginiz için çok teşekkür ederim belki ilerde sizinle bisikletle güzel yerler keşfetmek nasip olur kim bilir saygılarımla..

yorum sizin :smiley: burası darlık barajının bilinmeyen kolu adı dereli buraya biskletle gelmek harika

18062010_015.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR