KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba ismim fatih 30 yaşındayım okçuluk kungfu balıkçılık yüzme sporları ile ilgileniyorum formu hazirlayan, sonra da katkidan bulunan arkadaslari tebrik ediyorum
Merhaba dostlar,ben ibrahim kaplan manisalıyım doğa sporları ile igileniyorum dağcılık ağırlıklı sık sık seyehat ediyorum bunadan sonra aktivitelerinize katılmaya çalışacağım .yakında peru seyehati düşünüyorum sizin grubunuzda ilgilenen arkadaşlar olurmu....
Hoşgeldiniz sitemize Aşağıdaki link sorduğunuz soru için yararlı olacaktır sanırım.Ya da sitemizin anasayfasından gezginin dünyası bölümüne,oradan gezi notlarına,oradan da gezi planlarımız bölümüne bakarsanız da ulaşabilirsiniz.
bende geldimm ;D malatyalıym, konya-afyon-malatya da ünv okudum.ülkenin bi çok şehrnde yaşadım.bir ay önceye kadar askeri personeldim şimdi ordu ünv e geçtim .. karanlıktan,sudan,fazla gürültüden,yalnızlıktan,çok kalabalıktan vb korkarım..ama yıllardr şu kamplardan dağlardan vazgeçemedm karadenzi bol bol yaşamak ümidyle.. hoşbulduk
Merhaba , hoşgeldiniz .
karadenizin güzel doğasını , güzel insanlarıyla doya doya yaşayın dilerim.
bende geldimm ;D malatyalıym, konya-afyon-malatya da ünv okudum.ülkenin bi çok şehrnde yaşadım.bir ay önceye kadar askeri personeldim şimdi ordu ünv e geçtim .. karanlıktan,sudan,fazla gürültüden,yalnızlıktan,çok kalabalıktan vb korkarım..ama yıllardr şu kamplardan dağlardan vazgeçemedm karadenzi bol bol yaşamak ümidyle.. hoşbulduk
Merhaba , hoşgeldiniz .
karadenizin güzel doğasını , güzel insanlarıyla doya doya yaşayın dilerim.
selamlar, uzun süredir gezenbilir üye olup, yeni yeni aktifleşmeye başlayan daha doğrusu çalışan bir çaylağım. Kendimi bildim bileli off-road tutkunu olarak yaşadım, şu sıralar araç aramalarım devam etmekte, hem uygun hem sağlam bir vitara alacağım kısmetse, ağustostan sonra sitemizin gezilerine de katılmaya başlıyorum, tabi şu projeler bir rahat bırakırsa Lazım olursa mimar-restoratörüm...
selamlar, uzun süredir gezenbilir üye olup, yeni yeni aktifleşmeye başlayan daha doğrusu çalışan bir çaylağım. Kendimi bildim bileli off-road tutkunu olarak yaşadım, şu sıralar araç aramalarım devam etmekte, hem uygun hem sağlam bir vitara alacağım kısmetse, ağustostan sonra sitemizin gezilerine de katılmaya başlıyorum, tabi şu projeler bir rahat bırakırsa Lazım olursa mimar-restoratörüm...
Bu gün itibari ile aranıza katıldım...
Vakit buldukça eşimle bir yerlere kaçıyoruz.
ben serbest dalış ile eşim de fotoğraf ile aktif olarak uğraşıyoruz...
Umarım yeni ekipler bulur ve dahil oluruz
selamlar,
Benim adım Doğan Volkan
1977 yılında Can caravan ile ailece bütün Arupayı dolaştık.
1979 yılında motorhome ile ABD-Meksika-Canada'yı ailece dolaştık.
Halen Newyork'ta parkta duran son motorhome ile defalarca Amerikayı dolaştık.