Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,174

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

irfan347' Alıntı:
Merhaba ismim fatih 30 yaşındayım okçuluk kungfu balıkçılık yüzme sporları ile ilgileniyorum formu hazirlayan, sonra da katkidan bulunan arkadaslari tebrik ediyorum :smiley:
Merhaba ,
hoş geldiniz.

Etiketler

ibrahim kaplan' Alıntı:
Merhaba dostlar,ben ibrahim kaplan manisalıyım doğa sporları ile igileniyorum dağcılık ağırlıklı sık sık seyehat ediyorum bunadan sonra aktivitelerinize katılmaya çalışacağım .yakında peru seyehati düşünüyorum sizin grubunuzda ilgilenen arkadaşlar olurmu....

Hoşgeldiniz sitemize :smiley: Aşağıdaki link sorduğunuz soru için yararlı olacaktır sanırım.Ya da sitemizin anasayfasından gezginin dünyası bölümüne,oradan gezi notlarına,oradan da gezi planlarımız bölümüne bakarsanız da ulaşabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=31.0

ayfer293' Alıntı:
bende geldimm ;D malatyalıym, konya-afyon-malatya da ünv okudum.ülkenin bi çok şehrnde yaşadım.bir ay önceye kadar askeri personeldim şimdi ordu ünv e geçtim .. karanlıktan,sudan,fazla gürültüden,yalnızlıktan,çok kalabalıktan vb korkarım..ama yıllardr şu kamplardan dağlardan vazgeçemedm :smiley:karadenzi bol bol yaşamak ümidyle.. hoşbulduk

Merhaba , hoşgeldiniz .
karadenizin güzel doğasını , güzel insanlarıyla doya doya yaşayın dilerim.

5806' Alıntı:
ayfer293' Alıntı:
bende geldimm ;D malatyalıym, konya-afyon-malatya da ünv okudum.ülkenin bi çok şehrnde yaşadım.bir ay önceye kadar askeri personeldim şimdi ordu ünv e geçtim .. karanlıktan,sudan,fazla gürültüden,yalnızlıktan,çok kalabalıktan vb korkarım..ama yıllardr şu kamplardan dağlardan vazgeçemedm :smiley:karadenzi bol bol yaşamak ümidyle.. hoşbulduk

Merhaba , hoşgeldiniz .
karadenizin güzel doğasını , güzel insanlarıyla doya doya yaşayın dilerim.

Hoşgeldiniz korkmadıkların daha kısa herhalde :D :D

selamlar, uzun süredir gezenbilir üye olup, yeni yeni aktifleşmeye başlayan daha doğrusu çalışan bir çaylağım. Kendimi bildim bileli off-road tutkunu olarak yaşadım, şu sıralar araç aramalarım devam etmekte, hem uygun hem sağlam bir vitara alacağım kısmetse, ağustostan sonra sitemizin gezilerine de katılmaya başlıyorum, tabi şu projeler bir rahat bırakırsa :D Lazım olursa mimar-restoratörüm...

selimsani' Alıntı:
selamlar, uzun süredir gezenbilir üye olup, yeni yeni aktifleşmeye başlayan daha doğrusu çalışan bir çaylağım. Kendimi bildim bileli off-road tutkunu olarak yaşadım, şu sıralar araç aramalarım devam etmekte, hem uygun hem sağlam bir vitara alacağım kısmetse, ağustostan sonra sitemizin gezilerine de katılmaya başlıyorum, tabi şu projeler bir rahat bırakırsa :D Lazım olursa mimar-restoratörüm...
Merhaba ,hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar.

merhabalar bende izmir aliağadan deniz balık tutkunu teknesi olan bir amatör balıkçıyım magellan trition 500 cihazım bulunmakta herkese slmlar

gülboy' Alıntı:
merhabalar bende izmir aliağadan deniz balık tutkunu teknesi olan bir amatör balıkçıyım magellan trition 500 cihazım bulunmakta herkese slmlar
Merhaba ,
hoş geldiniz .

Merhabalar,

Bu gün itibari ile aranıza katıldım...
Vakit buldukça eşimle bir yerlere kaçıyoruz.
ben serbest dalış ile eşim de fotoğraf ile aktif olarak uğraşıyoruz...
Umarım yeni ekipler bulur ve dahil oluruz :smiley:
selamlar,

Kemal

Benim adım Doğan Volkan
1977 yılında Can caravan ile ailece bütün Arupayı dolaştık.
1979 yılında motorhome ile ABD-Meksika-Canada'yı ailece dolaştık.
Halen Newyork'ta parkta duran son motorhome ile defalarca Amerikayı dolaştık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR