Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,314

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

yaybek' Alıntı:
yaklaşık 12 gündür şehir dışında idim gördümki çokca yeni arkadaş katılmış aramıza,tüm yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

Hoş buldum , teşekküe ederim.

Etiketler

Erdinc Ates' Alıntı:
Merhaba;
Ben Erdinç Ateş 40 yaşında yıllardır Subaru almak isteyen ancak bir türlü temizini bütçeme göre bulamadığımdan dolayı alamadığım, bütçeme uyanları ise posası çıkmış olması sebebi ile bir türlü sahip olamadığım bu markayı nihayet internetten bulduğum 1999 model Forester 2.0S Turbo yu alma olasılığı doğmuş, Subaru bağımlısı biriyim. Aslında bu aşk WRX ile sağ koltukta oturan misafir konumundayken doğdu. 2000 yılında bir tecrubem oldu, bu sebepten yaklaşık 10 senedir bağımlısı oldum. Profesyonel bir pilot arkadaşım sayesinde yaşadım bu deneyimi ve arabanın maksimumlarını gördükten sonra diğer araçlara karşı güven problemi yaşadım bir süre. Özellikle 4x4 ün virajlardaki performansı beni çok etkiledi. Tabi segment ve fiyat denglemi açısından söylüyorum, belkide porsche turbo daha fenadır bu konuda ama dediğim gibi segment ve fiyat denglemine bakarsanız Subaru yapmak istediğinize vermiş olduğu cevap hem çok net, hem güvenli. Neyse en sonunda bütçeye uygun bir araç buldum sanki. Fakat 1999 model Forester 2.0S Turbo mantıklı bir araçmıdır? Servis bakımından beni üzer mi? Sonuçta 11 senelik bir araba, parçası pahalı mıdır? İstanbul yollarında dökülür mü? vs .. Bu konularda kaygılarım var. Ne dersiniz? Teşekkürler...
Hoş geldiniz

Merhaba bn yoldaş. Ege ünide öğrenciyim. Amatör olarak bisiklet sürüyorum. Şehir bölge ve avrupa turlarına merak saldım. Tabi altımda bisikletle.

afyoldaş' Alıntı:
Merhaba bn yoldaş. Ege ünide öğrenciyim. Amatör olarak bisiklet sürüyorum. Şehir bölge ve avrupa turlarına merak saldım. Tabi altımda bisikletle.
Merhaba,Hoş geldiniz .

Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz..Keyifli paylaşımlar dilerim..

Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Ayrıca dostlara selamlar.

ketum' Alıntı:
selamlar,
coğrafya öğretmeniyim ve fakat doğayla tanışma fırsatım olmadı dersem yalan olmaz.gezdik elbette ama hissederek birşeyler yapmak konusunda yalnız hissediyorum kendimi.belki burası bir ekibe dahil olma konusunda yardımcı olur bana.

Hocam ,hoşgeldiniz zararın neresinden dönülürse kardır .
Sevgiler.

Selamlar,
İsmim İhsan , İstanbulda yaşıyorum.
Kendi çapında akvaryum,balık,deniz işleriyle uğraşan biriyim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR