Merhaba;
Ben Erdinç Ateş 40 yaşında yıllardır Subaru almak isteyen ancak bir türlü temizini bütçeme göre bulamadığımdan dolayı alamadığım, bütçeme uyanları ise posası çıkmış olması sebebi ile bir türlü sahip olamadığım bu markayı nihayet internetten bulduğum 1999 model Forester 2.0S Turbo yu alma olasılığı doğmuş, Subaru bağımlısı biriyim. Aslında bu aşk WRX ile sağ koltukta oturan misafir konumundayken doğdu. 2000 yılında bir tecrubem oldu, bu sebepten yaklaşık 10 senedir bağımlısı oldum. Profesyonel bir pilot arkadaşım sayesinde yaşadım bu deneyimi ve arabanın maksimumlarını gördükten sonra diğer araçlara karşı güven problemi yaşadım bir süre. Özellikle 4x4 ün virajlardaki performansı beni çok etkiledi. Tabi segment ve fiyat denglemi açısından söylüyorum, belkide porsche turbo daha fenadır bu konuda ama dediğim gibi segment ve fiyat denglemine bakarsanız Subaru yapmak istediğinize vermiş olduğu cevap hem çok net, hem güvenli. Neyse en sonunda bütçeye uygun bir araç buldum sanki. Fakat 1999 model Forester 2.0S Turbo mantıklı bir araçmıdır? Servis bakımından beni üzer mi? Sonuçta 11 senelik bir araba, parçası pahalı mıdır? İstanbul yollarında dökülür mü? vs .. Bu konularda kaygılarım var. Ne dersiniz? Teşekkürler...