KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ben balıkla mucadele etmeyı kacıp kurtaracakmı yoksa ben mı galıp gelıp kacırmadan cıkaracam mı mucadelesını severım stratejısel olarak ama balık yemıyorum ne garıp dımı
evet ben serpmeyi severim.serpmeyle ırp'ı karıştırmayın.serpme balığa olta kadar bile zarar vermez.ayrıca serpmeye girdi diye her balıkta yenmez.arkadaşlar bu balık muhabbetini bitirelim.yada başkabir köşede konuşalım.ne dersiniz? zira burası tanışma köşesi...
Tüm yurttaşlarımızın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramlarını kutlar, Bu günleri bizlere bahşedenlerin anısı önınde eğiliyorum.
Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz safalar getirdiniz diyorum,
merhaba gezenbilir üyeleri. adım eşref. öğretmenim. bu siteyi yaklaşık 3.5 aydır beğenerek takip ediyorum. benim ilgi alanım kampçılık, dağcılık ve off-road. bu site hakkında söyleyebileceğim şeyler düzeyli iletişimin olduğu, hoş ve doğru bilgilerin bulunabileceği bir yer olduğu. herkese umudun yitirilmediği, sağlıklı ve keyifli günler diler saygılar sunarım