Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,754

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

bahcivankurt' Alıntı:
iyi güzel hoş da av yasağı yokmu şimdi.sonra ne yakalamayı umuyorsunuz peki.hani bir balık çeşidi var yakında tüm balıkçılara o düşecek bu gidişle ve bu bilinçsiz avlanmayla ::smiley:

Özay bey Denizde ve tatlı suda farklı yasak zamanları vardır, hatta bazı Tatlı su balıklarının üreme zamanı farklılıkları sebebiyle yasak zamanları, alıkoyma boyu/adeti vb. limitleri değişiklik göstermektedir.

Aynı zamanda Profesyonel ve Amatör balıkçılık içinde bu tarihler değişiklik göstermektedir.
Kanunen Amatör balıkçının denizde yasak zamanı (yasak bölgeler dışında) bulunmamakla birlikte, Tatlı suda yasak söz konusudur.
Sanıyorum siz Profesyonel Deniz Av yasağı ile karıştırdınız.

Tarım ve Köy işleri Bakanlığının (her ne kadar balığın değil malesef balıkçının lehine düzenlenmiş olsa da) Ama tör ve profesyonel balıkçılığın kural ve kaidelerini belirleyen tebliğleri bulunmaktadır.

Resmi Gazetede yukarıda ki başlığı aratırsanız her iki daldada kural ve kaidelere yasak zamanlara ve yasak avlanma bölgelerine ulaşabilirsiniz.

Etiketler

sayın tanbay yazdıklarınızda haklısınız ama ben naçizane bir şekilde uyarı yaptım ve eğer burda sizin alınmanızı gerektirecek bir durum yoksa eğer bence sorun yok ama alındıysanız da ve bu benim esprimden kaynaklanıyorsa şahsınızdan özür dilemeyi bilirim.saygılarımla(yeni üye olduğunuzdan özel mesaja cevap veremeyeceğiniz için buraya yazdım)ayrıca av yasakları ve avcılık kanunlarını ve cezalarını bilirim azcık da olsa ;)

pelagicfever' Alıntı:
Ben O kırmızı benekli için çok yol katettim, balık avladım ama hiçbirini alıkoymadım bu benim kişisel tercihim.

derken sayın pelagicfever yani tuttuklarınızı geri mi bırakıyorsunuz?Hayatımda en çok balığı Kahta'daki Atatürk Barajı'nda yakalamıştım.yarım saatte 7-8 tane rekorum :smiley: ama küçük oldukları için hepsini geri bırakmıştım. :smiley:

Tanışma sayfasında konu balık avcılığına dönüşüyor diye susmuştum demin ki mesajımda ama ::smiley:

Gündemi çok takip edemiyorum bahçivankurt,haberler yemek saatime rast geliyor da :smiley:

Sayın pelagicfever sanırım uzmanlık alanınıza ya da ilgi alanınıza giren konular bunlar.Sizi tebrik ediyorum zira bilinçsiz yapılan herşeye karşı antipatim var.Ne yazık ki biz Türk insanları "bilinçli olmadığımız konularda bilinçli davranmanın bilinci"ni kavrayamadık bir türlü.Bir kendini salıvermişlik,bir vurdumduymazlık almış başını gidiyor :smiley:

Ben kimseye alınmadım...

Yazı, ne vurgu içerir ne de tonlama malumunuz,

sanıyorum elektrik ondan.

Yoksa sanıyorum Hamdi beyde bende en az sizin kadar bu konuda hassasız.

Konu dağılsın diye benim avlarımdan bir link verecektim ama daha ilk günden harcamayalım...:smiley:

Dedim ya ben yollarda çok konvoylara rastladım "Gezen Bilir"in.

Umarım birgün biryerlerde karşılaşırız,

Sağlıcakla kalın...

Arkadaşlar lütfen sakin olalım hepimiz buraya keyif almak için giriyoruz, dozajı kaçırmayalım ;)

Merhabalar,Ben Erdinç Bağcıgil 1939 yılında İstanbul'da doğdum Uzun bir iş hayatı sonunda emekliliği yaşamaya başladım.Halen Bursa da oturmaktayım. Bursa' da Kampçılar içerisinde 71 senelik ömürle her halde yaşlılar sınıfında ilk 10 içerisine girerim gibi geliyor.1974 yılından buyana çadır ve karavan kullandım.1986 yılından beri konu ile ilgili derneklerde çalıştım.Sitenizin hazırlanmasında ve devamının sağlanmasında tüm emeği geçenleri kutluyor ve teşekkürler ediyorum.Hepinize sağlıklı bir ömür ve kolaylıklar diliyor, saygılar sunuyorum.

Sadece Erdinç bey değil yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz demek istiyorum, Fakat bu başlıkta sadece kendimizi tanıtıyoruz, gereksiz bazı tartışmalar olmuş sohbetlerimiz ilgili başlıklarda, paylaşımlarımızıda yeni başlık açarak yapmanızı rica ediyorum.

Herkese iyi forumlar

ben ankara dan karameşe. çok az bir süre önce 93 model 4.0 g.cherokee aldım.bu sitede paylaşımlar çok olumlu.bu araç konusunda edindiğim bilgiler de buradaki forumlardan.bu sayede jeep satın aldım.herkese kolaylıklar diliyorum

pelagicfever' Alıntı:
Bende bir "gezen"im kah huzur, keyif, adrenalin peşinde bir gezen.
Gezen olma derdim balık avlamak ama et için değil mücadelesi ve başka yerler görmenin verdiği keyif, doğayla başbaşa olmanın verdiği huzur,
ve bazen balıkla mücadelenin adrenalini...

Aracımla girebildiği yere kadar gidip sonrası yürüyüş, balık avını fotoğraflamaktan sualtı ve av esnasında görsellemekten inanılmaz keyif alıyorum.
Yol esnasında sizlerin yaptığı prganizasyonlara yollarda konvoy yapmış araçlarınıza çok rastladım desem yalan olmaz, aynı yolun yolcusuyuz sonuçta, firari olmanın keyfin, huzurun bazende adrenalinin peşindeyiz yollarda...

hpim1045j.jpg

hpim1929b.jpg

pim2301.jpg

hosgeldınız insallah sızınle daha nıce avlaklarımızı ve resımlerımızı paylasmak dıleklerımle tekrar hosgeldınız aramıza

merhaba arkadaslar demınden berı son yazılan balık ve balıkcılık hakkındakı dusuncelerınızı yazmızzınız cok guzel ve avlanma ıznı kuralları ıle beraber avlana da bılırsınız yasal prosudure uygunsa alıda koyabılır yiyede bilirsiniz ne güzel birsey zaten bu hepiniz aynı seylerı beyan etmıssınız asagı yukarı zaten ben de bır balıkcı olarak benı en cok uzen de sukı ben spor maksatlı yapıyorum ama yakaladıgım balıgı yıyemıyorum bıle bu en kotusu yakalamak ve kancayla senın arandakı mesafede balıga kacma sansıda vermek avcılıgın esasıdır bence ag -parasut-vb gıbı buyuk kucuk ayırt etmeyen onune cıkan herseyı hortum gıbı supuren arkadaslar ıcın de hıç musamamız yoktur zaten onvar avcı olamazlar ve olamayacaklardırda zaten

yamyamlıkla avcılık arasında ki farklarda buradadır zaten saygılarımla daha nıce avlara ve fotograflara balıkcı arkadasım kanca na emegıne saglık

19 mayıs Atatürkü anma gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun..

Tüm Gezenbilir Ailesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum! ...

corvette' Alıntı:
merhaba arkadaslar demınden berı son yazılan balık ve balıkcılık hakkındakı dusuncelerınızı yazmızzınız cok guzel ve avlanma ıznı kuralları ıle beraber avlana da bılırsınız yasal prosudure uygunsa alıda koyabılır yiyede bilirsiniz ne güzel birsey zaten bu hepiniz aynı seylerı beyan etmıssınız asagı yukarı zaten ben de bır balıkcı olarak benı en cok uzen de sukı ben spor maksatlı yapıyorum ama yakaladıgım balıgı yıyemıyorum bıle bu en kotusu yakalamak ve kancayla senın arandakı mesafede balıga kacma sansıda vermek avcılıgın esasıdır bence ag -parasut-vb gıbı buyuk kucuk ayırt etmeyen onune cıkan herseyı hortum gıbı supuren arkadaslar ıcın de hıç musamamız yoktur zaten onvar avcı olamazlar ve olamayacaklardırda zaten

İyi güzel hoş diyorsunuz da yakaladığım balığı yiyemiyorum derken :smiley: Ama avatarınızdaki fotoğrafı görünce biraz buruldum doğrusu ::smiley: ::smiley: nedir ordaki hayvan,tam çıkartamadım ama sanırım bir dağ keçisi falan olmalı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR