Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,687

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba adım Doğu Aryüz, sitenize Suzuki Grand Vitara ile ilgili sitelere bakarken rastladım. Henüz taze bir Grand Vitara sahibiyim (Daha önce motorcuydum) doğayı ve kampçılığı çok seviyorum. Bu konularda bilgi alışverişi yapmak isterim. İzmir'de yaşıyorum. Bir Sürücü Kursunda direksiyon ve motosiklet eğitmenliği yapıyorum.

osdoar' Alıntı:
Merhaba adım Doğu Aryüz, sitenize Suzuki Grand Vitara ile ilgili sitelere bakarken rastladım. Henüz taze bir Grand Vitara sahibiyim (Daha önce motorcuydum) doğayı ve kampçılığı çok seviyorum. Bu konularda bilgi alışverişi yapmak isterim. İzmir'de yaşıyorum. Bir Sürücü Kursunda direksiyon ve motosiklet eğitmenliği yapıyorum.

hoşgeldininiz. site profilinde önceden motoru olup, doğadan kopamayıp 4x4 e yönelmiş çok üye var. doğru yerdesiniz. keyifli forumlar.

Güzel Ülkemin güzel insanları, g e z e n b i l i r ailesine hoşgeldiniz. Güzel İzmirden selamlar sevgiler..

Ümit adım ankarada yaşıyorum dodge hakkında araştırma yaparken buldum burayı arkadaşlarıma sorduğumda yanimi gördün tepkileri aldım o yüzden kusura bakmayın biraz beklettim sizleri :D
neyse memnun oldum çok başınızı şişircem ilerde...

seyyah-34' Alıntı:
hoş geldin diyen doğasever arkadaşlara ve bütün gezenbilir ailesine hoşbulduk diyorum çok tşkler ERTÜRK77 alt yazın çok yerinde ve çok gerçekçi elinize sağlık güzel olmuş . benim aldığım yeni aracım 2009 t-5 alçak tavadır uzun şasidir <ilk işim hemen bir geri görüş kamerası takmak oldu uzun şasi tren gibi geldi bana >tabi bu araç seçimi ve iç dizaynı gidelecek gezilecek yerlerlede iligili oldu. şimdilik bununla yetineceğiz bu demek oluyorki gittiğimiz yerlerde eşyalı yerler tutarak şimdilik avunacağız her ne kadar içine 4 kişinin yatacağı yer yapsamda aslında gönlüm hep alkovanda ama biraz alie yapım buna hazır değil ama ileride olursa gönlüm alkovanda alkovan olursa istanbula artık çocukları görmeye gelirim bir kaç günlüğüne <aslında istanbul aşığığım ama içindeki kirlilik <trafik ve insanlık> beni dışarı atıyor > türkiyenin her köyünde en az 3 gün kalmak isterim inş. bu dileğim olur bir başkadır benim memleketim ayten alpmanın bu şarkısını çok severim ileride resimlerle gelmek üzere hepiniz A.E.O.
« Yanıtla #3692 : 30 Aralık 2008, 20:30:25 » Alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
erturk77
Kamp III

abicim hoş geldin reng kattın , fotolarını ve videolarını bekliyoruz...
------------------------------------------------------------------------------------
Evettt bu yukarıdaki mesajı yazdığımın üzerinden uzun bir zaman geçmiş kısmen de olsa sözümü tutmaya çalıştım ve 15 bin resim ile çok uzun bir geziden eşim ile döndük ve bütün bu resimleri ve gezi notlarını sizler ile söz verdiğim gibi payşalmaya başladık. Doğaya ve gezmeye meraklı tüm Gezenbilirli arkadaşları ve yeni üyelerimizi gezimizden haberdar etmek ,vermiş olduğum sözü tuttuğumu belirtmek isterim.
Ayrıca bana ilk üyeliğim sırasında hoş geldiniz diye ERTÜRK77 bey kardeşimize tekrar saygı ve sevgilerimi sunarım. Ozamanlar ne güzel karşılamış beni sağolsun.

Gezimiz ile ilgili linkimiz : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.0

Sevgili kemal abicim..

Bilen biliyor zaten sizin gönülden haspiyane paylaşımlarınızı . yeni katılan arkadaşlarıma bende yazmalıyım topiğinizi kendimce eksiğim olur yazmazsam eğer..

Yeni katılan arkadaşlarım aşağıdaki ling e mutlaka tıklayın ..Hoş geldiniz sevgiyle kalın..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.0

doğan66' Alıntı:
faruk bey bu ateş tanrısı ne anlama geliyor . tabi aracınızda bayağı güzelmiş ;D ;D ;D ;D
;) :D ;D ;D ;D
Erdoğan bey ben o ateş tanrısı Faruk bey ile ocak ayında Antalyada uzun gezimiz esnasında tanıştım çok sevimli bir arkadaşımız ve bana ilk sözü sen o yazıya bakma Kemal bey oldu. ;D ;D Bende öyle dediği gibi yaptım uzun bir süre çok güzel sohbetlerimiz,muhabbetlerimiz oldu.Tanışan asla pişman olmaz gerçek bir doğa dostu beyefendi.

Faruk abimiz avatar resminiz :eek: muhteşem olmuş.Ellerine sağlık yakışmış gerçektende.

Merhaba, bisikletle iki saatte 0'dan 900 mt. yüksekliğe çıkabileceğiniz Mersin'den katıldım aranıza. Bisiklet sevdalısıyım ve de iyi gezerim. Dağ bayır farketmez fakat zamanla hiç işim olmaz. Yeni emekli oldum, artık daha çok fırsatım olacak gezmeye. Umarım sizlerle de gezme imkanım olur.

Arkadaşlar hepinizi Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA etkinliğine katılamaya bekliyoruz, linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53161.0

seyyah-34' Alıntı:
Faruk abimiz avatar resminiz :eek: muhteşem olmuş.Ellerine sağlık yakışmış gerçektende.

Sevgili kemal abici çok teşekkür ederim..güzel bakan güzel görür derler..
Burayada değerli desteğinizi rica ederim..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53161.100

Merhaba ben Emre.

Antalyadan; doğa hastası, bisiklet manyağı, offroad tutkunu, enduro motor aşığı biriyim. :smiley: Kısa bir süredir sizleri takip ediyorum. Ne biçim bir site bu? ;D Bolca deneyimli üyesi var. Hepsine burdan paylaştıkları faydalı bilgiler için teşekkür ederim. (SAYGILARRR !) ;) Çalışmayıp, boşta olduğum şu dönemde baştan sona bir likya yolu gezisi düşünüyorum. (En büyük sorun 2 ci kişi bulmak.Olmadı tek başıma) Dönüşte sizlere bir likya yolu belgeseli sunmayı isterim :D Görüşmek üzere...

euwe' Alıntı:
Merhaba ben Emre.

Antalyadan; doğa hastası, bisiklet manyağı, offroad tutkunu, enduro motor aşığı biriyim. :smiley: Kısa bir süredir sizleri takip ediyorum. Ne biçim bir site bu? ;D Bolca deneyimli üyesi var. Hepsine burdan paylaştıkları faydalı bilgiler için teşekkür ederim. (SAYGILARRR !) ;) Çalışmayıp, boşta olduğum şu dönemde baştan sona bir likya yolu gezisi düşünüyorum. (En büyük sorun 2 ci kişi bulmak.Olmadı tek başıma) Dönüşte sizlere bir likya yolu belgeseli sunmayı isterim :D Görüşmek üzere...

endurocu kardeşim hoşgeldin. motorsiklet bölümünede bekleriz. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR