gsg-9
Ana Kamp
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
osdoar' Alıntı:Merhaba adım Doğu Aryüz, sitenize Suzuki Grand Vitara ile ilgili sitelere bakarken rastladım. Henüz taze bir Grand Vitara sahibiyim (Daha önce motorcuydum) doğayı ve kampçılığı çok seviyorum. Bu konularda bilgi alışverişi yapmak isterim. İzmir'de yaşıyorum. Bir Sürücü Kursunda direksiyon ve motosiklet eğitmenliği yapıyorum.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformuseyyah-34' Alıntı:hoş geldin diyen doğasever arkadaşlara ve bütün gezenbilir ailesine hoşbulduk diyorum çok tşkler ERTÜRK77 alt yazın çok yerinde ve çok gerçekçi elinize sağlık güzel olmuş . benim aldığım yeni aracım 2009 t-5 alçak tavadır uzun şasidir <ilk işim hemen bir geri görüş kamerası takmak oldu uzun şasi tren gibi geldi bana >tabi bu araç seçimi ve iç dizaynı gidelecek gezilecek yerlerlede iligili oldu. şimdilik bununla yetineceğiz bu demek oluyorki gittiğimiz yerlerde eşyalı yerler tutarak şimdilik avunacağız her ne kadar içine 4 kişinin yatacağı yer yapsamda aslında gönlüm hep alkovanda ama biraz alie yapım buna hazır değil ama ileride olursa gönlüm alkovanda alkovan olursa istanbula artık çocukları görmeye gelirim bir kaç günlüğüne <aslında istanbul aşığığım ama içindeki kirlilik <trafik ve insanlık> beni dışarı atıyor > türkiyenin her köyünde en az 3 gün kalmak isterim inş. bu dileğim olur bir başkadır benim memleketim ayten alpmanın bu şarkısını çok severim ileride resimlerle gelmek üzere hepiniz A.E.O.
;D ;D ;Ddoğan66' Alıntı:faruk bey bu ateş tanrısı ne anlama geliyor . tabi aracınızda bayağı güzelmiş ;D ;D ;D ;D
seyyah-34' Alıntı:Faruk abimiz avatar resminiz muhteşem olmuş.Ellerine sağlık yakışmış gerçektende.
euwe' Alıntı:Merhaba ben Emre.
Antalyadan; doğa hastası, bisiklet manyağı, offroad tutkunu, enduro motor aşığı biriyim. Kısa bir süredir sizleri takip ediyorum. Ne biçim bir site bu? ;D Bolca deneyimli üyesi var. Hepsine burdan paylaştıkları faydalı bilgiler için teşekkür ederim. (SAYGILARRR !) Çalışmayıp, boşta olduğum şu dönemde baştan sona bir likya yolu gezisi düşünüyorum. (En büyük sorun 2 ci kişi bulmak.Olmadı tek başıma) Dönüşte sizlere bir likya yolu belgeseli sunmayı isterim Görüşmek üzere...