Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,248,222

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,943 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,971
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Yeni katılan arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz. :D Umarım yararlı paylaşımlarda bulunuruz.

Etiketler

Herkese teşekkürler, özellikle böyle bir paylaşım alanı oluşturanlara :smiley:
Fırsat buldukça farklı yerlere gitmeye farklı şeyler keşfetmeye çalışırım... buradada gitmeden görme şansı bulduğun birçok yere rastladım :smiley: bu mutluluk verici
Paylaşıma devam :D bu yaz adrasan da olucam :smiley: Buradaki keşiflerimi paylaşmak için sabırsızlanıyorum

Herkese iyi haftasonları

Arkadaşlar,sadece iki ya da üç gün ayrı kaldık,yine bir dolu katılan olmuş aramıza.Herkese hoşgeldiniz diyorum,selamlar sevgiler g ü z e l İzmirden.

slm arkadaşlar halil bey tanışalım tabi finike yol üstü bize bir hafta evel kumlucaya geldim rusyaya bi limon gönderme işi vardıda finike kumluca arası çalışan minibüslerin hat fiatları ne kadar???? sizde arazi geniş seracılıkmı yapıyosunuzz, ben antalya merkez eski otogardayım mesleğim hotel aşçıbaşılık kışın boşuz yazları iş verebiliyolar 5 ay , sizin oralarda OLİMPOS ,ÇIRALI ,FHASALİS, ADRASANI (çavuşköy) karış karış gezdim bir yaz boyuda fethiye ölüdenizde çalıştım (destina 4 yıldız her şey dahil) bu yaz daha ilerlere geçcem işallah niyetim bodrum marmaris datçaya kadar gitmek sizde yazın selamlar..

aile saadeti.jpg

aile saadeti.jpg

ben geldiim :D

kayseri yaş 18
1987 model defender sahibi :D :D :D

erciyes üniversitesi bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim :smiley:

off road hastasıyım :D

hlt_tkn1907' Alıntı:
ben geldiim :D

kayseri yaş 18
1987 model defender sahibi :D :D :D

erciyes üniversitesi bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim :smiley:

off road hastasıyım :D

Hoş geldin halit kardeşim

slm arkadaşlar ben de bu site ye yeni üye oldum adıyamanlıyım burada off road la ilgili bir çalışma yok 5-6 arkadasın cipleri var arasıra görüşüyoruz ama profosyonel anlamda bir birlikteliğimiz yok. adıyaman çok güzel bir yer hem doğa olarak hemde tarihi yerler bakımından
mesela pieerre krallığı dünyanın sayılı harç kullanılmadan yapılan köprüsü olan cendere ve dünyanın 8. harikası olan nemrut dağı arazi araçlarıyla gezi düzen arkadaşlarla hem dostluk kurmak hemde burada off road yapmak için ideal bir yer.bu gruba katılarak bir nebze olarak benim katkımın olmasını istiyorum.şimdiden siz dostlarıma teşşekkür ederim.bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Selammm,ben de Zumrut :smiley: görmediğim yerleri keşfetmeyi seviyorum.Kıbrıs'ı ve Türkiye'de ise 50 den fazla ili gezdim ama daha görecek yer çok.Görmek istediğim başlıca yerler var.Bu siteyi de tesadüfen gördüm.Güzel paylaşımlarımız ve etkinliklerimiz olması dileğiyle....

yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoş gelmişsiniz doğru adrestesiniz iyi gezmeler... ;) :D ;D

selaaam :smiley: Ben 3 yıl Kahta'da yaşadım,iyi bilirim oraları.Cendere Köprüsü'nde şöyle bir durup etrafımı seyrettiğimde ne büyük huzur hissetmiştim.Egzotizmi yoğun olarak hissettiğim yerlerden biriydi.Benim Hayatımın sonuna kadar yaşamak istediğim yerlerden olmuştu oralar.Güzel günlerdi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR