Selam ben çok gecikmişim gezip bilenlere katılmakta.. Biraz gerilerde kalsamda peşinizdeyim...
orhan kaymak yaş geceleri saymazsak 21,5 fotoğrafçılık mimari ve eski eserle yakından ilgileniyorum.. Son zamanlarda da müzeci olduk
merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum.Adım Erol 1974 istanbul doğumluyum.Sitenizi grand cheroke jeep hakkında araştırma
yaparken tesadüfen 15-20 gün önce keşfettim ve çok hoşuma gitti.Şu anda renault 1,5 dci marka bir otomobilim var.Onuda ağustos,eylül aylarında değiştirmeyi düşünüyorum.Ve jeeplere merak saldım bir arkadaşım vardı jeep satan ona danıştım ve bana GC 5,2
1996-1997 modellerini almamı tavsiye etti.Bende şimdi bu modeller üzerinde duruyorum.Sitenizi beğendiğim içinde üye oldum.
Herkese merhaba.Ben Cahit Kastamonu dan. Emekli oldum dogayı ve denizi sevdiğimden ilk kampımı akyaka da yaptım şimdi ufak ve pratik bir çekme karavanla beyaz karavancılıga talibim.bu site kurucularına ve sitede bilgilerini paylaşarak bizlere ışık olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.herkese saygılar.
cok iyi bir site ve community.ulasmak istedigim bilgilerin coguna buradan tek noktadan ulasabilececegim. sizleri tebrik ediyor ve sitenizin uyesi oluyorum.
kendimi bildim bileli dogaya ve dogala tutkunum. ufku gunde enaz 1 kere gormem gerekiyor. Kisin odamin penceresi aciktir. Sehirde kurtulusum motor (enduro). Bu sene yelkenle ve amator denizcilik ehliyeti almaya calisiyorum. Subat'ta ilkdefa ciddi dagcilik yapmaya gidiyorum. Yazin yamac parasutu ogrenmeyi dusunuyorum (saglik sigortasi firmasinin yapacagi santaja gore). Daha once 4x4 ile col/orman kamplari, ruzgar surfu ve dalgiclikla ugrastim. Saatlerce paletle snorkel yapabilirim.. bu arada calisiyorum da - bilgisayarciyim. is verirseniz burada calisirim