Bütün haftasını masa başında geçiren ancak nefesin doğada alındığını bilen bu nedenle doğa aşığı dostlarla vakit geçirmek isteyen biriyim. Bu nedenle buralarda olacağım herkese güzel bir yıl diliyorum.
Merhaba
48 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, karavanı olmayan bir karavan tutkunuyum, kendi karavanımı kendim yapmak gibi bir hayalım var yıllardır aradığım bir çok sorunun cevabını ve deneyimleri bir çırpıda bulabilmek heyecan verici.
forumda üyeler arasındaki üslup ve paylaşım çok güzel
sitenin kurulmasında ve yaşamasında emeği geçenlere ayrıca bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ederim
Merhaba
48 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, karavanı olmayan bir karavan tutkunuyum, kendi karavanımı kendim yapmak gibi bir hayalım var yıllardır aradığım bir çok sorunun cevabını ve deneyimleri bir çırpıda bulabilmek heyecan verici.
forumda üyeler arasındaki üslup ve paylaşım çok güzel
sitenin kurulmasında ve yaşamasında emeği geçenlere ayrıca bilgilerini paylaşan herkese teşekkür ederim
2003 ODTÜ işletme mezunu, eski bankacı yeni öğrenciyim, 1.5 yıldır Singapore Management University'de işletme master'ı yapıyorum. Üniversitede kaptığım travel bug yüzünden buralara düştüm. Sitenin özellikle gezi bölümü ilgimi çekti, "Hollanda vizesi ile Fransa'ya giriş" ve "Taylandlı kız arkadaş" seviyesinin ötesinde şeylerin de yazılıp çizildiği Türkçe bir forum bulmuş olmak hoşuma gitti. 1.5 yıl aradan sonra marta kadar Türkiye'deyim, sonra 1-2 ay son olarak Singapur'da sonrasını bilemiyorum, olaylar gelişir...
Şanlıurfa'dan selamlar..
Ziraat Müh. son sınıf öğrencisiyim. Daha doğrusu gezip görme hayali ile yanan 3-4 arkadaşız.
Bir kaç gezi planımız hakkında araştırma yaparken siteyi buldum ve geç bulduğum için kendime kızdım.
Emeği geçen herkese teşekkürler. Keyfli paylaşımlar.
Şanlıurfa'dan selamlar..
Ziraat Müh. son sınıf öğrencisiyim. Daha doğrusu gezip görme hayali ile yanan 3-4 arkadaşız.
Bir kaç gezi planımız hakkında araştırma yaparken siteyi buldum ve geç bulduğum için kendime kızdım.
Emeği geçen herkese teşekkürler. Keyfli paylaşımlar.
Merhaba arkadaşlar, Selda ben, İstanbul'da yaşıyorum ve bankacıyım. Canon makinam varsa da fazla kullanma imkanım olmadı.. Yeni yerler görmeyi çok seviyorum.. Kendi çapımda gezmeye çalışsam da tıkanıp kalıyorum, umarım peşinize takılıp, akışıp giderim))
Selamün Aleyküm Ozan Karabükte ünüversite son sınıf öğrencisiyim evvelden de bi arazi motorum vardı.Şimdi bir CJ-5 alınca site ve paylaşımlarınız ilgimi çekti.Hayırlara vesile olmasını dilerim
günaydın arkadaşlar.
bende yeni katıldım.gördümki benden sonra da birhayli katılım var.benden sonra katılan arkadaşlara hoşgeldiniz der tüm arkadaşlara kazasız belasız seyirler dilerim.