KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
tekrar sağolun bu arkadaşı motor sıklet bolumundede okumuşum gibi hatırlıyorum bende kısa bir süre 125 lık dtr kullanmıştım sonrsa iç işleri bakanı (hanım ) kızdı diye bıraktım ama yine ufak bir 2 teker düşünüyorum murat arkadaşımlada görüşürüz işşallah.
selamlar ....
Ben Oktay ankarada yaşıyorum gezi doğa sporları avcılık ve seyahatle ilgileniyorum inşaat mühendisiyim ... bundan sonra sitenizi yakından takip edip aaktivitelerinize katılmak istiyorum ...
İsmail kardeşim o balıklar benim değil ama olmasını çok isterdim sırf o anın hasretiyle yanıp tutuşuyorum Allah fırsar verirse o resmin aynısını bende çekeceğim günleri kolluyorum ;D
Birgün biryerlerde beraber o anı yaşamak dileğiyle kalın sağlıcakla.
murat albayrak abimiz dağcılık ilemi uğraşıyor eger öyle ise bende özel harekat olarak askerlik yapmıştım bizimde dağdan inişlerimiz olmuştu çok yabancı degilim dağlara
murat albayrak abimiz dağcılık ilemi uğraşıyor eger öyle ise bende özel harekat olarak askerlik yapmıştım bizimde dağdan inişlerimiz olmuştu çok yabancı degilim dağlara
İsmail kardeş aslında kanım kaynıyor gideyim bir yerlere diyorum ama bu aralar biraz yoğunluk var tam bu hafta program yaparım diyorum bu sefer birşey çıkıyor yine erteleniyor nasip bakalım birgün kaçarız bir yerlere.