KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba,
Motoru olan herşeye ilgi duyan takip etmeye çalışan, özellikle offroad araçlara ve kamp, karavan - çadıra ilgi duyan ancak fazla fırsat bulamayan ayrıca bir arazi aracına sahip olmayı düşünen, düşünmeye devam eden biriyim. : birçok konuda bilgilerinizden yararlanacağımı düşünerek aranıza katıldım.
Herkeslere selamlar. Adım Alper. Otomobil sevdalısıyım ancak arazi aracım yok. Bir arkadaşımın yanında yancı olarak katılacağım gezilerinize. Uzun seneler snowboard ile de uğraştım artık sadece hobi maksatlı kayıyorum. Ayrıca scuba dalışı yapıyorum. Herkese iyi forumlar.
herkeze selam inş böle bir kar yagarda tamizlenir mikroplar çok ihtiyacımızvar nasip olursa gideriz oralara kemal abi bende çok severim bol karlı ortamları
Tüm dostlara merhaba...Aranıza istanbuldan katılmaktayım,20 yılı aşkındır profesyonel stüdyo fotoğrafcılığı yapmaktayım,ayrıca hobi olarak amatör balık avçılığı yapmaktayım ve balık avcılığı ile ilgili birde sitem bulunmaktadır.
herkese hayırlı sohbet ve paylaşımlar dilerim...
tekrar sağolun bu arkadaşı motor sıklet bolumundede okumuşum gibi hatırlıyorum bende kısa bir süre 125 lık dtr kullanmıştım sonrsa iç işleri bakanı (hanım ) kızdı diye bıraktım ama yine ufak bir 2 teker düşünüyorum murat arkadaşımlada görüşürüz işşallah.
Hasan bey mrb hoşgeldiniz aradığınız soruyu ofroaad bölümüne yazarsanız 1 den fazla cevap alacağınızı umuyorum saygılar.tanışma bölümünde sayfa çabuk akar farkedilmeyebilir.