Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,244,340

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,940 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,967
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

MERHABA... BEN CHEVROLET TAHOE ALMAYI DUSUNUYORUM. ONU ARAŞTIRIRKEN BU SITEYE RASTLADIM VE COK BEGENDIM.ARTIK BENDE BURDAYIM.ANTIKA HALI TAMIRI VE ALIM-SATIMI ILE UGRASIYORUM. ARABA ALIRSAM GEZILEREDE KATILMAYI ISTIYORUM EŞIMLE.. BU ARABALAR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BANA FİKİR VERİRLERSE ÇOK MEMNUN OLURUM.. HERKESE SELAMLAR...

Etiketler

Merhabalar.Bende aranıza yeni katıldım ama daha bir 4*4'üm yok.Yakın zamanda işimi görecek şekilde bir 4*4 almak istiyorum.Maden mühendisiyim ve antalyalı sayılırım ailecek binilecek zorlu off roada girilmeyecek bi araç almak istiyorum, istediğim pajero 3,5 v6 veya 2,8tdi muhtelif araç sitelerine bakıyorum forumlarda okuduğum rakamlardan çok uçuk rakamlar var.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

sepicioglu' Alıntı:
Merhabalar.Bende aranıza yeni katıldım ama daha bir 4*4'üm yok.Yakın zamanda işimi görecek şekilde bir 4*4 almak istiyorum.Maden mühendisiyim ve antalyalı sayılırım ailecek binilecek zorlu off roada girilmeyecek bi araç almak istiyorum, istediğim pajero 3,5 v6 veya 2,8tdi muhtelif araç sitelerine bakıyorum forumlarda okuduğum rakamlardan çok uçuk rakamlar var.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Mrb hoşgeldiniz sizi ofroad bölümüne bilginizi paylaşacak arkadaşların oraya davet ediyorum sorunuza hemen yanıt bulacaksınız.saygılar.

murat' Alıntı:
Evet tanisma konumuzda burda dursun... Her gelen uye kendini tanitsin :p

Ben murat. Gencim, guzelim, sizi uzerim :D

Merhaba ben Semiha Tenekeci eşim ve ben doğa yürüşüne meraklıyız. 10-15 yıldır çocuklar olunca hızımız azalmıştı. Fakat ilgimiz geçmedi şimdilerde fırsat buldukça yapmya çalışıyoruz. Son ilgimiz Likya yolu haziran başında Fethiyeden 4 gün yürüdük parça parça devam etmek istiyoruz. Bu formu tesadüfen gördüm, üye oldum özellikle likya yolu ile ilgileniyoruz şu an.
Herkese selam

erkan 224-25 ekim inönü ve erciova kampından sonra damardan sende gezenbilir ruhunu damardan aldın. aramıza hoşgeldin

Merhaba ben bartından uğur kabadayı aranıza yeni katıldım bir bj60a yeni sahip oldum aslında uzun süreli bir endro kullanıcıyım fakat arazi araçlarınada merakım vardı anca almak yeni nasip oldu.Aldığım araç standart donanımlı bir araç,dış görünümünde ve arazi yeteneklerinde değişiklikler yapmak istiyorum,gerekli mağzemeleri nereden teğmin edebileceğime dair yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

ugra' Alıntı:
Merhaba ben bartından uğur kabadayı aranıza yeni katıldım bir bj60a yeni sahip oldum aslında uzun süreli bir endro kullanıcıyım fakat arazi araçlarınada merakım vardı anca almak yeni nasip oldu.Aldığım araç standart donanımlı bir araç,dış görünümünde ve arazi yeteneklerinde değişiklikler yapmak istiyorum,gerekli mağzemeleri nereden teğmin edebileceğime dair yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Uğur Bey aracınız hayırlı olsun. Aracınızla ilgili tüm sorularınızın cevaplarını bu başlıkta bulabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=180.0

Selamlar

Herkese selam arkadaşlar ;

İsmim Selçuk , yaşım 28 bir arkadaş tavsiyesi üzerine bu forumu takip ettim ve inanılmaz derecede işime yarayan bilgilerle karşılaştım ve tabi ki hemen üye oldum :smiley: Özel bir şirkette Ar-Ge teknisyeniyim ve mekanikçiyim .

Şimdilik bu kadar yeter sanırım :smiley:

Umarım güzel vakit geçiririz

gezen bilir ailesinin ve tüm türk halkının cumhuriyet bayramı kutlu olsun ne mutlu türküm diyene

tüm türkiye halkının 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlu olsun.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR