Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,256,796

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba arkadaşlar, ben Hüray,
Tesadüf eseri bu platformu keşfettim ve oldukça seviyeli ve faydalı olduğunu görerek aranıza katılmak istedim.

Kısaca kendimi anlatmak gerekirse;
Özgür bir ruh ve içinde sürekli bir gitme isteğiyle, huzur ve adrenalin arayan biriyim. Doğa ve motor sporlarına meraklıyım, özellikle off-road yaklaşık 2 yıl boyunca yaşam tarzım oldu.

Karadenizli olup, İstanbul'da yetiştim, 2005'ten beri İzmir'deyim ve yakında Diyarbakır yolu görünüyor..
Olur da oralara gidersem yardım isteyebilirim..
Benden şimdilik bu kadar,

Selamlar..

fikretkaya' Alıntı:
lada modifiye edildiğinde arazide dahada bir canavar olabilir.ben birtane yaptım fikir olur diye resimlerinden koyam 1 2 tane
Fikret bey bu harika resimlerinizi paylaşabileceğiniz lada ilgili forumlar mevcut. mesela oradaki lada severler şimdi sizin bu güzel resimlerinizi görmekten mahrum olacaklardır.bu resimleri ve bundan başka bir çok ladanız ile ilgili resimlerinizi açabileceğiniz bir konu başlığına taşıyıp orada toplayabilirsiniz. ve tüm lada severler hep birlikte izleriz. bilgilerinize ilgili link: http://www.gezenbilir.com/index.php?board=181.0
saygılar.

zileli' Alıntı:
Uyarınız için teşekkür ederim Kemal bey yeni konularda görüşmek üzere.
Ahmet bey kardeşim ben teşekkür ederim ve etkinliklerinizle ilgili açacağınız konuları ve zile resimlerini bekliyoruz.

seyyah-34' Alıntı:
Ahmet bey kardeşim ben teşekkür ederim ve etkinliklerinizle ilgili açacağınız konuları ve zile resimlerini bekliyoruz.

Kemal abicim resim arşivim o kadar bolki sizide sıkmak istemem ;D ama bi göz atmak istersen sana linki yoluyorum

http://www.bikepics.com/members/zileli/

Zile fotoğralarını"da bekliyoruz demişsin,fırsat buldukça ekleyeceğim resimleri ama gönül isterki inşallah yolun buralara düşer beraber

fotoğraflarız Anadolunun bu güzel şehrini.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Zile,_Tokat

VENİ VİDİ VİCİ (Julius Sezar ) http://tr.wikipedia.org/wiki/Veni,_vidi,_vici

mrh ismim bilal safranbolu/karabük'te yaşıyorum yaşım 28 eczane teknisyeniyim.doğa sporlarına karşı içimde bir hobi besliyorum.bired 4x4 pick up almak istiyorum ısuzu d-max,nissan navara,mıtsubıshı l 200,mazda bt50 ve ford ranger inceliyorum.bunlar arasında nissan ve mıtsubıshı ağır basıyor ama ısuzu d-max da çok şık.karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.tşk.

hüray siteye hoş geldin .tarzınla sitedekilerin tarzıda bu zaten yaşamakta bu deyilmi.heyecan olmasa hayatın tadımı olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR