KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selamlar. Ben İbrahim Sarp. İstanbul'da yaşıyorum. Gazeteciyim. Fotoğraf-gezi ve doğada olmayı seviyorum. Ha, bir de otomobilleri Aranızda olmak çok güzel. Forumlarda hemen hemen ilgi duyduğum her konuda güzel bilgi ve tecrübeler paylaşılmış. Bu birikim için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
HERKESE MERHABA.. GEZİPTE BİLMEK İSTEYENLERDENİM BENDE ARTIK.. : AMA TABİİ YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR. BU HAFTA SONU AİLE VE ARKADASLARLA ANKARA DA GÜNÜ BİRLİK TREKKİNG YAPMAK İÇİN BANA NE ÖNERİRSİNİZ. HA TABİİ BU ARADA MÜMKÜNSE SU KENARI Bİ YERLER OLURSA SEVİNİRİM. BİR GÖL OLSUN NEHİR YADA DERE.KURUDUK KALDIK ANKARA'DA...
Ankara Çubuk yakınlarında karagöl diye bir yer var çadır kurabiliisniz yürüyüş yapabilirisinzi hala duruyorsa muhteşem gözlmeme yiyebiliriszn
Vosakalın
Güven
ozegee' Alıntı:
HERKESE MERHABA.. GEZİPTE BİLMEK İSTEYENLERDENİM BENDE ARTIK.. : AMA TABİİ YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR. BU HAFTA SONU AİLE VE ARKADASLARLA ANKARA DA GÜNÜ BİRLİK TREKKİNG YAPMAK İÇİN BANA NE ÖNERİRSİNİZ. HA TABİİ BU ARADA MÜMKÜNSE SU KENARI Bİ YERLER OLURSA SEVİNİRİM. BİR GÖL OLSUN NEHİR YADA DERE.KURUDUK KALDIK ANKARA'DA...
selam,
ben songül biraz önce aranıza katıldım, dağ, tırmanma ve yürüyüş sporlarına ilgi duyuyorum ve türkiye de yardımlarınıza gereksinim duyuyorum. Çok sorulan bir soru eminim ama bana detaylı bir likya yolu haritasına nasıl ulaşabileceğim hakkında bilgi verebilirmisiniz??? Eylül de orada olmak istiyorum da.
Şimdiden teşekkürler
dostlukla
Uzun süren bir aradan sonra (çok güzel geçen tatilden döndümde) herkese merhaba .Bu arada gezen bilir ailesine katılan herkese hoş geldiniz der ,etkinliklerde olmanız ve güzelliklerin ve dostlukların en yoğun olduğu paylaşımların en güzel hazzının yaşandığı günleri geçirmeniz temennisiyle
fatoş mrb iyisindir umarım .çay ,şeker ve insan çok güzel bir benzetme ,diğer gönderilerinede baktımda harika yaşam notları var düşündürücü ,eğlendirici
teşekkürler emeğin için sağol canım
selam arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.gerçekten keyifli bir sitedesiniz.ayrıca tüm islam aleminin ve kıymetli gezenbilirci arkadaşların ramazan ayı hayırlara vesile olsun inşallah.