KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
herkese selam ben karavan kervanına katılmak isteyen ama bazı çekinceleri olan biriyim 4 kişilik bir aile için ekonomik olabilecek fazla pahalı olmayan çocuklarla sıgışabilecegimiz ve bana sorun çıkarmıyacak bir araç bakıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var
Sayın Seyfi teşekkürler evet arabayı bu sene kendi el becerimizle Gezenbilir Karavan bölümündeki değerli dostlarında fikir ve önerileriyle birlikte yaptık ve yazında tatilimizi karavan ile yaptık,Karavanımın yapım aşamasını aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
herkese selam ben karavan kervanına katılmak isteyen ama bazı çekinceleri olan biriyim 4 kişilik bir aile için ekonomik olabilecek fazla pahalı olmayan çocuklarla sıgışabilecegimiz ve bana sorun çıkarmıyacak bir araç bakıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var
merhaba, ben neredeyse yeni antalyalı olmuş bir istanbulluyum siz de tahmin edersiniz ki; birlikte yaşadığınız, vakit geçirdiğiniz insanlardan uzak kalmak oldukça kötü bir şeydir -yalnız yaşamaktan zevk alsanız bile bir yere kadardır bu yalnızlık. Neyse; çok uzatmadan yeni arkadaşlıklar -en az istanbuldaki sevdiklerim kadar iyi, doğayı fark edenler ve sevenlerle konuşmak ve etkinliklerde birlikte vakit geçirmek istiyorum -ki evde oturmaktan skıldım iyi akşamlar...