Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,352

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selam herkese...

Flynaked - Doğaya dokunabildiği ve onu özgür hissettiren her şeyi sever; motosiklet kullan(maya çalış)ır; zamanında her şeye bulaşmıştır (uçmuş, tırmanmış, atlamış...); hayvanları + doğayı çok sever; onlara zarar verenlerle işi olmaz; sıkı feministtir.

Bir de kendini anlatmayı ne sever, ne becerebilir...

Ankara'da yaşar.

Sitenin kenarını köşesini çözmeyi başarırsa aktif bir üye olacaktır.

Polemiğe girmeyi hiç sevmez, bunun yerine direk döver ;D :D

Merhaba, hoşbuldum, teşekkür ederim.

Etiketler

flynaked' Alıntı:
Selam herkese...

Flynaked - Doğaya dokunabildiği ve onu özgür hissettiren her şeyi sever; motosiklet kullan(maya çalış)ır; zamanında her şeye bulaşmıştır (uçmuş, tırmanmış, atlamış...); hayvanları + doğayı çok sever; onlara zarar verenlerle işi olmaz; sıkı feministtir.

Bir de kendini anlatmayı ne sever, ne becerebilir...

Ankara'da yaşar.

Sitenin kenarını köşesini çözmeyi başarırsa aktif bir üye olacaktır.

Polemiğe girmeyi hiç sevmez, bunun yerine direk döver ;D :D

Merhaba, hoşbuldum, teşekkür ederim.
Oooo, kimler gelmiş :D Tanışıyoruz sanırım efendim :smiley:

selamlar ben Kenan Ankaradan
profesyonel olarak orienteering sporu,dağ aşma maratonu ve macera yarışmaları ile ilgileniyorum.
Kamu kurumuda çalışıyorum ve spor yönetimi alanında doktora yapıyorum.
Dünyanın en güzel kadını ile evliyim ve bir-iki hafta içinde de dünyanın en güzel bebeğine sahip olacağım inşallah. :smiley:

hayat boyu öğrenen
öğrendiği kadar öğreten
hem öğrenci hem öğretmen
işte budur orienteering felsefem (şimdi uydurdum)

herkese iyi gunler dileklerimle
Kenan AKSIN

selamlar serkan
temennilerin için teşekkür ederim
sende harun kardeşime selamımı iletirsen sevinirim
gorusmek dileğiyle

2002 Afyon Kocatepe Üniversitesi İşletme mezunuyum. Babamın devlet memurluğundan emekli olması ile 7 yıl önce Mersin'e yerleştik. Özel bir şirkette 2005 yılından beri satınalma memuru olarak görev yapmaktayım. Kan grubum B Rh+, memleket Aksaray. bu yaşıma kadar Diyarbakır/Dicle, Siirt, Kırşehir, Tokat, Rize, Gaziantep, Kırklareli ve Eskişehir'de yaşadık.

1993 yılında motorsiklet ile tanıştım, o günden beri vazgeçemiyorum:smiley: 2007 yılında ramzey 200 kros, 2008 yılında yamaha xt 660 r kullandım. son 2 aydır 1998 model ktm 640 adventure motorum var. kısmetse ilerde tam off-road tarzı bir motor ve pick-up alıp dağlarda gezmeye devam edeceğim. bu arada türkiye geneli enduroclup vb. festivallere katılmayı seviyorum. motorsikletteki gerçek keyfi 2007 yılından sonra enduro ve kros motorsikletlerle tanıştıktan sonra almaya başladım. diğer hobilerim kamp yapmak, latin dansları ve dönemsel thaibox çalışmaları yapmak.

Mersin'den Bora.

CIMG3649-1.jpg

Hoşgeldiniz Sevgili Bora... Tadında ve güzel vakit geçirmeniz dileğiyle...

Selamlar,

Ben Nazım Arundar, Adana'da yaşıyorum.
John Deere traktörlerinin bayisiyiz.
Off-road araçlar, özellikle mercedes g serisi ile ilgileniyorum.

Teşekkürler...

Herkese Merhaba ,

İsmim Murat. İstanbulda yaşamaya çalışıyorum, diğerleri gibi.
Doğa merakımı yalnız ve plansız yaptığım gezilerle gidermeye çalışıyorum. Bundan sonra,
diğer üyelerin destek ve öneri ile daha keyifli, bilinçli geziler yapacağımı düşünüyorum. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR