Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Ben Taner. Bir arazi aracı almaya karar vermemle birlikte tanıştım gezenbilir ile. Hala uygun bir araç aramakla meşgulüm. Alır almaz gezilere katılmak istiyorum.
İstanbulda yaşıyorum.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Tek araç olarak kullanacağım için işletim maliyetleri ve yakıtı düşük bir araç seçmem gerekiyor. Bu nedenle suzuki vitara 5 kapı almaya karar verdim. Birkaç araç baktım ama temiz çıkmadılar. Umarım yakında temiz bir araç bulacağım.
sedat ben. ankaradan. mühendis( deniz ulaştırma işletme müh.) gerçek bir çevreciyim. çevre orman bakanlığı bünyesinde denizlerimizin sonsuza kadar temiz kalması için didinip duruyoz. siteyi çok beğendim. kuruculara ve tüm paylaşımcılara teşekkürler...
Makina yüksek mühendisiyim.Halen emekli olup çalışmaya devam ediyorum.İzmir'de yaşıyorum.Fotoğraf yarişmalarını ararken tesadüfen siteyi bulup beğendim ve üye oldum.Bildiğim konularda paylaşmayı severim.
Muğla'da yaşıyorum. Muğla Ünv. de Sosyoloji Bölüünde öğretim üyesiyim.
Son zamanlarda bir karavan alıp çoğunluğun tersi yönde yaz sıcaklarında dağlara ve ormana gidip dinlenmeyi doğanın ve serinliğin tadını çıkartmayı planlıyorum.