Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,943

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

HC' Alıntı:
tutmaya kıyamıyorum ama onu mangalda yemesine bayılıyorum :smiley: o günahı başkası alsın ben balıkçıdan almayı yeğliyorum :smiley:

ceranus' Alıntı:
Oltanın ucunda ya da zıpkının ucunda çırpınmalarına bende dayanamıyorum ama denizden ne çıkarsa yemesini de çok seviyorum..

İhale bana kaldı sanki :smiley:

Etiketler

sakaryadan serkan.. herkese selamlar.. kendime çok kızdım böylesine güzel bir ortamı geç farkedebildiğim için.. zdiğim yerleri sizlerle paylaşmaya sabırsızlanıyorum :smiley: tüm doğa hayranlarına sevgiler

Merhabalar :smiley:
Ben Deniz... 19 yaşında, öss sonucunu bekleyen bir kızım ve şimdilik sadece yapacaklarımın listesini oluşturmakla ve hayal kurmakla yetiniyorum. :-\ Siteye de bayıldım, sanırım her sayfasını elimde not defteriyle okuyacağım. Çok teşekkürler herkese, ellerinize sağlık...

Merhaba.Adım Deniz.Görev icabı bir çok ilde bulunuyorum belirli sürelerle.Siteyle tanışıklığım 1988 Model Td Pajero alma isteğimle oldu.Çok güzel bir site olmuş.İnşallah En kısa zamanda aracımıda alıp yollara düşebilirim.

Merhabalar ben yeni üye oldum ama sistemi iyice öğrenince dağa iyi kaynasırız bence ;D :D

Merhabalar Merve ben İstanbul'dan. 19 yaşındayım. Fotoğrafçılık, serbest dalış, aletli dalış ve yüzmeyle ilgileniyorum. Şimdi siteyi gezerken farkettim ki aslında tüm doğa sporları ilgimi çekebilir.
Panaromik fotoğraf çekimiyle ilgili araştırma yaparken rastladım siteye ve çok eğlenceli bir mekan olduğunu farkedip aranıza katılmaya karar verdim. Sanıyorum buradan öğreneceğim çok şey var. :smiley: :smiley:

Tüm yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum ve umarım bir gün yollarımız kesişir temennisinde bulunuyorum..... :D

Herkese merhabalar, ismim Barış.
İstanbul'da ikamet ediyorum.

Bu yaz ilk kez planladığım kamp vesilesi ile gezenbilir.com ile tanışma fırsatı buldum.
Öncelikle sitenin kurucuları başta olmak üzere tüm üyelere eşsiz paylaşımları nedeniyle teşekkür ederim.

Görüşmek üzere,

Sevgilerimle.

BT

Arkadaşlar herkese selamlar...
Ben erkan iskenderundan, scuba malzemeleri ararken keşfettim siteyi, gerçekten çok güzel hazırlanmış, emeği geçen herkesin ellerine sağlık diyelim....

selçuk baran
1978 izmir doğumlu
izmirli ve izmirde yaşıyor
turizm işletmeciliği mezunu

herkeze merhabalar ben istanbuldan serdar tüm yazılanları okudumda acaba kaç kişi toplanıp bir arada çay içti belki bir ilk olabilir nedersiniz.gelenek gibi birşey olurdu. bir hafta sonu tokalaşırdık yahu ;D

Merhaba,
Ben Taner. Bir arazi aracı almaya karar vermemle birlikte tanıştım gezenbilir ile. Hala uygun bir araç aramakla meşgulüm. Alır almaz gezilere katılmak istiyorum.
İstanbulda yaşıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR