Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,220,038

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 522 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Gezenbilir'e hoşgeldiniz. Fotoğrafçılık bölümüne de bekleriz. :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16050.80
 

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhaba.
Ankara'da yaşıyorum. Ticaretle uğraşıyorum, profesyonel ses ve görüntü sistemleri ile ses kayıt stüdyoları kuruyorum. Eski bir Amerikancı olarak temiz bir GC 5.9 bulunca dayanamayıp aldım. Bir süredir forumu takip etmekteyim. Tabi ki başta Doğa olmak üzere Scuba diving ve fotoğraf hobilerim arasında yer almakta. Herkese paylaşımları için teşekkür ederim. Bir çok konuda faydalandığım bir forum, umarım ilerleyen zamanlarda bilgim dahilinde ben de paylaşımda bulunup forum üyelerine yararlı olmak isterim. Herkese selamlar...
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Bu güzel amaçlar uğruna yaşamayı gerçekten bilen adamlara ve hanımlara merhabalar.Adım Arda Özkıyıcı Türkiye Off-Road şampiyonasında S1 sınıfında iki sezondur yarışıyorum.Biraz İstanbul biraz Bursa' da yaşıyorum.BASK klübü üyesiyim.Off-road balıklama bi dalış yaptım ve hepimiz gibi doğa aşığı olup çıktım.Süper bir site olmuş burası Türkiye'de doğa sporlarının gelişmesi için her türlü yardıma ve organızasyona hazırım herkese selamlar.
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 3 senedir,Frontera kullanıcısıyım(95,20i,sport).Hard top'u komple çıkartmak istiyorum bununla ilgili bilgisi olan varmı.?Nasıl çıkartılır.Yaz için keyifli olur sanırım.
 





Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba;

İsmim Ercüment Oğuz. Makina Mühendisiyim. Kendime ait tesisat ve taahhüt işleri yapan bir şirketim var. 51 yaşındayım. Scuba ( 3-4 yıldır dalmamakla birlikte..) yapıyorum ve motosiklete biniyorum. Elbette seyahat etmeyi çok seviyorum, seyahate zaman bulamadığımda sizler gibi gezmeyi seven arkadaşlarımın yazılarını okuyarak, onlarla birlikte keyif almaya çalışıyorum.

Tüm arkadaşların, her zaman gezmeye vakit ve nakit bulabilmelerini, sağlıklı neşeli günler yaşamalarını dilerim.

Saygılarımla.
 






Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese selam,
Ben Enis Gezici, 38 yaş, İstanbul Göztepe.
Profesyonel ve amatör olarak, bisiklet, dağ bisikleti, yönetici ve takım sahibi olarak tüm motor sporları branşlarında bulundum.
Özellikle dağ bisikleti ve ralliler sayesinde doğada çok vakit geçirdim ve severim.
Bu siteyi bir arama esnasında buldum ve beğendiğim içinde üye oldum, ayrıca bu siteyi kuran, yöneten ve katkı sağlayanlarada teşekkür ederim.
Saygılarımla,
 


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selam herkese ben anıl :smiley::smiley: base jump (++ wingsuit flying) e başşlamak bu konuda bilgi almak için tam yerinde bulunduğumu düşünüorm :smiley::smiley:
 





Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

slm ben Ahmet balık avı ve doğa tutkunuyum.Özellikle tatlı bu balık avcılığı hobim avukatım ve ilk kez 4x4 suziki vitara sahibiyim sizlerden çok yardım alacağım ümidiyle hepinize sevgiler sayğılar
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,621
Mesajlar
1,521,168
Kayıtlı Üye Sayımız
172,266
Kaydolan Son Üyemiz
tomas1984.cat@gmail.

SON KONULAR



Geri
Üst