Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,261,996

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,945 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,975

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

cem temel aramıza hoş geldin tam yerine geldin

ali sende aramıza hoşgeldin sende tam yerine geldin

_MG_4657.jpg

merhabalar ben merve eşimle gezmeyi yeni yerler keşvetmeye bayılan bir çiftiz gezip gördüğüm bütün ülke ve şehirleri sizlerle paylaşıcam ihtiyacı olana tavsiyelerde bulunucam yeniden merhaba...

gezenmerve ,gezenbilir ailesine hoşgeldin (eşin de tabii ki)... :smiley:

paylaşımlarını bekliyoruz..... :smiley:

izleme katıl kardeşim daha da zevkli oluyor katılınca ve paylaşınca........ :smiley:

tüm yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum. Çok keyifli sohpetler

selamlar ben karabükten hakan çetin(suzukiteam)abim hasan çetin(bags78)7 yıldır offroad bağımlısıyız.şimdiye kadar 3 lada 1cj5 2 vitara eskittik bu hafta 3.vitaraya geçtik.2006 bolu offroad oyunlarında tr birinciliği ve sinop,karabükve safranboluda düzenlediğimiz mahalli yarışlarda hep ilk 3 içindeyiz. fakat küçük şehirlerde yaşadığımız için teknik destek zorluğu parça sıkıntısı çektiğimizden gezenbilir sayesinde bir adım öne geçtik paylaşımlar için emeği geçenlere teşekkürler.(bu arada artık yarış işi bitti bol bol serbest stil offroad var)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25973.0
tanışmadan paylaşım yapmıyım demiştim bu gün bunu hazırladım inşallah daha fazla paylaşım yapacak kadar gezerimm

bags78 her ikiniz de gezenbilir ailesine hoşgeldiniz umarım başarılarınız daim olur ve daha da ileri seviyelere geçersiniz... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR