Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrb Arkadaşlar , uzun zamandır yazılarınızı okuyorum ve cok faydasını görüyorum. İnsallah offroad sevgisini ve bilgisini daha da iyi noktalara hep beraber taşıma dileğiyle.
Kendimden Bahsedeyim ;
Trakya Offroad klup Üyesiyim. ( Çorlu/Tekirdağ )
Makina Mühendisi olarak Otomotiv sektöründe görev yapıyorum. 31 Yaşındayım.
slm 14 saat 23 dakkasını sitede yazılanları deli gibi okumaktan tanışma topiğine yazamadım . Anca fırsatım oldu herkeze merhaba. Bu sitede emeği geçen ve bilgilerini bizimle paylaşan herkeze çok çok teşekkür ediyorum. Bu benim ne zamandır aradığım ama bulamadığım bir siteydi. şu anda 2 teker olarak aranızda bulunsamda en çabuğundan 4x4 olmaya çalışıyorum . araçlar hakkındaki yorumlar modifikasyon seçenekleri ve bunlar gibi birçok şeyi okuduktan sonra alacağım aracı kafamda tasarlamaya daha bir planlı düşünmeye başladım bu yüzden herkeze tekrardan teşekkür ediyorumm.
Abdüssamed ŞEGÖR İnşaat teknikeriyim ve şuanda KTÜ de inşaat mühendisliğinde okumakta ve bir özel şirkette betonarme, çelik stattik proje çizmekteyim. Futbool hariç bütün sporları sevmekte mehter takımını tutmaktayımm.
Selam, ben Ali. Off road, doğa gezileri, kampçılık, karavan konularına ilgi duyuyorum. LandRover SerieIII '73 sahibiyim. Doğa tutkunu taze bir gezenbilir üyesiyim.