Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,591

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

yeni katılan arkadaşlara bir hoş geldinizde benden

Etiketler

Mrb Arkadaşlar , uzun zamandır yazılarınızı okuyorum ve cok faydasını görüyorum. İnsallah offroad sevgisini ve bilgisini daha da iyi noktalara hep beraber taşıma dileğiyle.

Kendimden Bahsedeyim ;
Trakya Offroad klup Üyesiyim. ( Çorlu/Tekirdağ )
Makina Mühendisi olarak Otomotiv sektöründe görev yapıyorum. 31 Yaşındayım.

Sanırım şimdilik bu kadar yeter ;)

slm 14 saat 23 dakkasını sitede yazılanları deli gibi okumaktan tanışma topiğine yazamadım . Anca fırsatım oldu herkeze merhaba. Bu sitede emeği geçen ve bilgilerini bizimle paylaşan herkeze çok çok teşekkür ediyorum. Bu benim ne zamandır aradığım ama bulamadığım bir siteydi. şu anda 2 teker olarak aranızda bulunsamda en çabuğundan 4x4 olmaya çalışıyorum . araçlar hakkındaki yorumlar modifikasyon seçenekleri ve bunlar gibi birçok şeyi okuduktan sonra alacağım aracı kafamda tasarlamaya daha bir planlı düşünmeye başladım bu yüzden herkeze tekrardan teşekkür ediyorumm.
Abdüssamed ŞEGÖR İnşaat teknikeriyim ve şuanda KTÜ de inşaat mühendisliğinde okumakta ve bir özel şirkette betonarme, çelik stattik proje çizmekteyim. Futbool hariç bütün sporları sevmekte mehter takımını tutmaktayımm.

wanted , aramıza gezenbilir ailesine hoşgeldin , umarım en kısa zamanda 4x4 olayına girersin de emellerine kavuşursun... :smiley:

ben giresundan cem, herkese merhaba, sitede emeği geçenlere çok teşekkürler.

selam aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar
hoşgeldiniz bol maceralı günlerde buluşmak dileğiyle...

Selam, ben Ali. Off road, doğa gezileri, kampçılık, karavan konularına ilgi duyuyorum. LandRover SerieIII '73 sahibiyim. Doğa tutkunu taze bir gezenbilir üyesiyim.

alyboran gezenbilir ailesine hoşgeldin ,tazeliğin fazla sürmez yakında sende eskirsin.... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR