Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s.a iyi günler ben Hatice Merve Öğrenci olmaya çalışan biriyim.Doğa sporlarını özellikle adrenalin seviyesi yüksek olan sporlara bayılıyorum.Ama bu zamana kadar amatörce dağa tırmanmaktan başka birşey yapmadım...Lütfen bana Yardım edin.Bu arada konyada yaşıyorum...
Teşekkür ederim.Evet bana yardımcı olur musunuz?Nerelere gitmem lazım.Nasıl aktif olabilirim.Çünkü tehlikeyi ve heyecanı sonuna kadar yaşamak istiyorum
kardeşim adrenalin adınayapmak istediklerini ve yapabileceklerini kendin gözüne kestirdikten sonra senin konun ile ilgili moderatör arkadaşlarımızdan bilgi alabilirsin.
bol gezi ve eğlence dileklerimle.
Merhaba arkadaşlar ben Hüseyin gezmeyi ve doğa sporlarını severim.
Aynı zamanda Land Rover meraklısı ve amatör telsizci olduğumuda belirtmek isterim.
Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim herkese selamlar.
Merhabalar ben 42 yaşında gönlünü doğaya kaptırmış bir öğretmenim.2000 model bir vitaram var aracımı çok seviyorum ancak bir türlü çözemediğim bir sorunum var.Burada çok şey paylaşacağımı ve çok önemli yeni bilgiler edineceğimi biliyorum.Herkese teşekkürler