KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
selamlar herkese;
off-road,motorsiklet,karavan gezileri yapanlar ne kadar şanslısınız !!!!
ben sadece ucuz uçak bileti bulup,bedava kalacak yer ayarlayıp gezebiliyorum...e hala öğrenci olmak kolay değil,ailenin parasıyla bu kadar geziliyor
ehliyetim bile yok daha ama bir gün sizin gibi atlayıp motorsikletime yada alıp karavanımı gezebilirim bende umarım
hepinize bool seyahatler !!
eda
selamlar herkese; off-road,motorsiklet,karavan gezileri yapanlar ne kadar şanslısınız !!!! ben sadece ucuz uçak bileti bulup,bedava kalacak yer ayarlayıp gezebiliyorum...e hala öğrenci olmak kolay değil,ailenin parasıyla bu kadar geziliyor. ehliyetim bile yok daha ama bir gün sizin gibi atlayıp motorsikletime yada alıp karavanımı gezebilirim bende umarım
hepinize bool seyahatler !!
eda
Aramiza hosgeldin, ama; :-\
Bi dakkkkkaaaaaaaaaaaa.....! off-road,motorsiklet,karavan gezileri yapmayi, ucuz uçak bileti bulup,bedava kalacak yer ayarlayıp gezebilmekle kiyaslama konusunda bence kendine haksizlik yapiyorsun...:)) :-[ :-[ :-\
Karavanin, motorsikletin, jeeplerin zaten var.... Biz variz, ve sen aramizdasin, hersey paylasinca güzel, kimbilir belki hesapli bir ucak bileti buldugunda bizede haber verirsin,bizde ucabiliriz seninle bir yerlere.... :
Biz sana haber veririz, bizimle baglantida kal....ve ucuz ucak biletlerini unutma..))) ;D