Ben Sami Ünlü,Gömeç'te oturuyorum.Emekli memurum.68 model motokaravanımla yakıt parası ayarladıkça Türkiyemizi gezmeye çalışıyorum.Bir gün bir yerlerde karşılaşmak ümidiyle tüm gezmeyi sevenlere merhabalar.
merhaba ben murat seven ümraniye kadason sitesi arkasında seven fox otomotiv ünvanlı iş yerinde benzinli dizel motor tamiri jenaratör deniz motorları tamiri vinç ırgat ve arazi araçları konusunda 20 seneyi aşkın babam harun usta ile birlikte çalışmaktayım. TEKNİK KONULARDA BİLGİ PAYLAŞIMINA AÇIĞIM sevgilerimle
Gökçe ben. Dalış, trekking ve biraz da dağcılıkla ilgileniyorum. Siteyi Off-roada meraklı bir arkadaşımdan duydum. Artık ona da kafayı takmış bulunuyorum Sizinle tanışmaktan mutluluk duydum.
ARKADAŞLAR HEM PARASI OLMAYAN GEZMEYİ VE DOGAYI ÇOK SEVEN 4 ÇEKERİ OLMAYAN SV TEMPRA İLE DAGLARA ÇIKMAYA GAYRET GÖSTEREN MOBİLYA İMALAT ÖTÖLYEMDEN ARTA KALAN ZAMANLARDA KENDİNİ DAGLARA ATAN VE ŞU ANKİ HAYALİ 4 ÇEKER ALIP BEBELERLE BERABER DAGDA KAMP HAYALİ İLE YANAN Bİ ARKADAŞINIZIM. İNSANLARI VE DOGAYI GERÇEKTEN SEVEN KORKAK AMA KORKAKLARDAN NEFRET EDERİM DİYEBİLEN OLABİLDİGİNCE DÜRÜST VE DELİKANLI GEÇİNEN AYRICA PİLOT LİSANSI ALMAYA ÇALIŞAN VE KİMSELERİN OLMADIGI YERDE ÖZGÜRÜM SAYGILAR. Hulusi .......
Selamlar ben Gürsu Ankara"dan.Düzgün yaşamayı seven Doğayla barışık kendini seven ve enerjik arkadaş canlısı sempatik anlayışlı Üniversite mezunu AÖF HALKLA İLİŞKİLER Serbest çalışan bir insanım.İnsanlara zararım olmaz asla.Doğruluktan yanayım.Fotoğraf çekmesini çok sseviyorum.Ailemi çok seviyorum.Herşeyin iyi olmasından yanayım her zaman.İnşallah olmuştur .bu kadar.Bekarım halen.Kısmet bu işler hayırlısı olsun herşeyin.Aslında Yaşamayı kuşları Ülkemin insanlarını çok seviyorum.bir de İnsanlar biraz Duyarlı olsa da Herşeyi yoketmeseler.