merhaba
ben istanbuldan çekirge gezgin özge
doğa aşığı fakat işler nedeniyle haftada bir doğayla buluşan naçizane bir gezgin
bilinmeyen bir rotada, macera keşif tadında trekking en büyük zevkim
ben burak bigün kandıra seyrek te gezerken üç tane jeep ve bir grup insan gördüm ormanın iç kesimlerinde enfes manzara ya karşı kamp kurmuşlar ve aradan dört ay geçti ve tesadüfen bu resimleri internette buldum gezenbilir platformu üyelerine aitmiş bu sayede bende üye oldum kocaeli nde oturumorum askeri personelim ayrıca su ürünleri teknikeriyim doğa sporları sayesinde gezenbilir diyorum
Siteyi Jeep Grand Chrokee ile ilgili arama yaparken buldum. 1975 model Buick Apollo sahibiyim ancak evdeki 2 kedi ve 1 köpek yüzünden muhtemelen bir 4x4 araç ile değiştireceğim.
İstanbul'da yaşıyorum ve evliyim. 1976 doğumluyum. Kampçılık, trekking yada off-road konularına hevesli olsam da henüz bir aktivitem yok. Yelken yapmayı, dalmayı ve motosiklet kullanmayı çok severim. Kısa bir süre sitede kaldıysam da içeriğin çok ama çok olduğunu söyleyebilirim. Tek eleştirim ise ana menüde çok fazla konu başlığı olması... Ancak bu da konunun çok geniş olmasından ve üyelerin paylaşımcı olmasından kaynaklı gibi görünüyor.
Slm arkadaşlar ben zonguldak'tan ufuk 95 model suzuki vitara 2.0 v6 sahibiyim aracımla ilgili bir sorunu araştırırken sitenizi tesadüf gördüm forumunuzu çok beğendim emeği gecenlere tşk lerimi iletirim
merhaba ben onur toros, 25 yaşındayım, istanbul/bahçlievlerde ikamet ediyorum, otomotiv ve sanayi boyaları satış ile uğraşıyorum, 2008 model toyota hilux 4x4 arac kullanıyorum, doğada yaşanılabilen her türlü olayla ilgiliyim. hayatı 4x4 yaşıyorum.. fotoğrafçılığada merak sardım tüm arkadaşlara iyi muhabbetler diliyorum..