Ben ali fuat yongacı 47 yaşındayım,çocukluğumdan beri matchbox koleksiyonu yapmaktayımOtomobillere olan sonsuz merakım beni bir ara ralli camiasına daha sonra offroad'a yöneltti.Henüz offroad kulübü yokken bile rahmetli efsane jipçi ilhan usta ilede vede ayrıca ilk landrover ustası olan recep amca ile dağlarda gezerdik.İşim haritacılık olduğundan halen mecburi bir offroadçıyım ve bundan dolayı şanslı sayılırım.İstanbulluyum ve büyükçekmecede oturmaktayım.Buralarda parkur sorunu yok.Land rover,lada,suzuki,wagoneer,kaza ile bir frontera ve patrol kullandım.Şu an yine bir 110 veya suzuki düşünmekteyim.Tabiki hayalimde sadece 406 çift kabin unimog yatıyor ama bulmak kolay değil.Bütün gezenbilir sevenlerine doğa ve offroad sevdikleri içi hayranım.Saygı ve selamlarımla..
hoşbulduk Murat bey.Sizlerin arasına katılmak çok güzel.Bu yüzden bu siteyi kuranlara en içten teşekkürlerimi gönderiyorum.Ne mutlu ülkemizde bu tür faaliyetler yapanalara.Biz doğa severler bu şekilde bırleşir ve iyi organize olursak belki doğayı kirleten ve ormanları yakanlarlada ilerde en azından gücümüz yettiğince mücadele edebiliriz sanırım.Hem neden olmasın?Tekrar hoşbulduk teşekkürler ve saygılar..
Merhaba, öncelikle site kurucularına emekleri için teşekkür etmek isterim, Alışveriş Merkezlerine danışmanlık hizmeti veren bir kuruluşta görev yapmaktayım, Mersin Alanya arası hariç tüm Türkiyeyi bisikletle dolaştım, ayrıca tüplü dalış, Raft, Dağcılık, Trek, Parasailing ve son olarakta fotoğraf özel meraklarım arasında,
merhaba ben cem, 1998 opel frontera 2.2 i füme düz vites sahibiyim. peyzaj mimarı olma yolundayım.. peyzaj konusunda çalışıyorum aynı zamanda.. aracımla dağa çıkamadım çünkü çok hırpalanmıştı. yaptırıyorum o kadar ki frontera mekanik profesörü olma yolundayım
merhaba arkadaşlar ben çağrı siteyi oluşturan arkadaşların ellerine ve emeklerine sağlık başarılı bir çalışma ...bu arada bende cj kullanıcısıjım su anda bir cj3 b kullanıyorum tam bir keçi ....hayırlı paylasımlarr...
Herkeze ıyı gunler dılerım, ben Kemal Kahraman bu sıteyı tesaduf eseri buldum, arkadaların ellerıne saglık cok basarılı olmus .Istanbul Bakırkoyluyum doga ve motor sporlarına ılgılıyım ,bırkac dalma deneyımı ıle tekne işine heves sardım,şimdi ise takıntım karavan oldu,bakalım basarabılecekmıyım ıstedıgım gbı oto karavanım olsun.amacım bır arac alıp karavana cevırebılmek.sanırım bu konuda burada bırcok tecrubelı arkadasım var hayırlısı..sevgıyle kalın k.kahraman
Ben Handan. Aranıza bu akşam katıldım. İstanbul'danım. İyi bir belgesel izleyicisiyimdir ve son iki gündür National'da gösterilen İbni Battuta (29 yıllık serüveni) ve ardından Ewan McGregor ve arkadaşlarının motosiklet ile dünya turu (kısmi) programlarından sonra beyinimde tam anlamıyla bir ampul yandı. Hayalim bir motosiklete sahip olmak ve dünyayı gezmek. Ama bu konuda inanılmaz derecede cahilim diyeblirim. Sizlerin görüşlerine ve yardımlarına çok ihtiyacım olacak. Benden şimdilik bu kadar.....