Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhaba. kısa zamandır sitenizden haberim var.biraz inceleme fırsatı buldum ve birbirinizle olan yardımlaşmanız çok hoşuma gitti ve hiç huyum olmamasına karşılık üye oldumve kendimi aranızda buldum umarım beni de aranıza kabul edersiniz.bana gelince 32 yaşındam ve gıda üzerine çalışıyorum ;otomobilimi yeni sattım sırada da motorsikletim var ve şuan almak istedigim araç bir Land Rover TD5 .doğayı çok seviyorum galiba sebebi bu pek vakit bulamıyorum ama bundan sonra galiba yaratacagız.Şimdilik bukadar sormak istediğiniz sorular olursa seve seve yanıtlamak isterim herkese iyi GEZMELER.
Selam Herkese,
Yumuşak yumuşak treking ve tembel tembel kamp yapabileceğim site ararken sizleri buldum.
Havacılıkla uğraşıyorum, köpekli arama kurtarma ekiplerinde gönüllü tercüman ve hizmetçi olarak çalışıyorum, hala haftanın 3 günü voleybol oynayabileceğimi ispat etme çabasındayım, sokak hayvanlarına elimden geldiğince yardım ediyorum ve kalan zamanımda doğanın tadını çıkarmak istiyorum.
Umarım kendime uygun bir aktivitenize yakın zamanda katılırım.
Bende 4x4 dunyasına merak saldım, umarım başıma iş almam... Opel-Frontera-2.5.tds.1998. var bende de.. Masraflı bi hobye benzıo, bakalım ne kadar dayancam selamlar... kolay gele...