Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,566

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

BEN ERDEN, YENİ MOTOKARAVANCIYIM. DENİZLERDE ÇOK DOLAŞTIM ŞİMDİ ÜLKEMİ KARADAN KEŞFETMEK İSTİYORUM. BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. ALKOVANLI PEGUET BOXER MOTOKARAVANIM VAR. EDREMİTTE YAŞIYORUM...

YENİ DOSTLARA MERHABA...

Etiketler

Ben ali fuat yongacı 47 yaşındayım,çocukluğumdan beri matchbox koleksiyonu yapmaktayımOtomobillere olan sonsuz merakım beni bir ara ralli camiasına daha sonra offroad'a yöneltti.Henüz offroad kulübü yokken bile rahmetli efsane jipçi ilhan usta ilede vede ayrıca ilk landrover ustası olan recep amca ile dağlarda gezerdik.İşim haritacılık olduğundan halen mecburi bir offroadçıyım ve bundan dolayı şanslı sayılırım.İstanbulluyum ve büyükçekmecede oturmaktayım.Buralarda parkur sorunu yok.Land rover,lada,suzuki,wagoneer,kaza ile bir frontera ve patrol kullandım.Şu an yine bir 110 veya suzuki düşünmekteyim.Tabiki hayalimde sadece 406 çift kabin unimog yatıyor ama bulmak kolay değil.Bütün gezenbilir sevenlerine doğa ve offroad sevdikleri içi hayranım.Saygı ve selamlarımla..

hoşbulduk Murat bey.Sizlerin arasına katılmak çok güzel.Bu yüzden bu siteyi kuranlara en içten teşekkürlerimi gönderiyorum.Ne mutlu ülkemizde bu tür faaliyetler yapanalara.Biz doğa severler bu şekilde bırleşir ve iyi organize olursak belki doğayı kirleten ve ormanları yakanlarlada ilerde en azından gücümüz yettiğince mücadele edebiliriz sanırım.Hem neden olmasın?Tekrar hoşbulduk teşekkürler ve saygılar..

Merhaba, öncelikle site kurucularına emekleri için teşekkür etmek isterim, Alışveriş Merkezlerine danışmanlık hizmeti veren bir kuruluşta görev yapmaktayım, Mersin Alanya arası hariç tüm Türkiyeyi bisikletle dolaştım, ayrıca tüplü dalış, Raft, Dağcılık, Trek, Parasailing ve son olarakta fotoğraf özel meraklarım arasında,

Tüm site sakinlerine selamlarım ile,

Cemal ATASOY

merhaba ben cem, 1998 opel frontera 2.2 i füme düz vites sahibiyim. peyzaj mimarı olma yolundayım.. peyzaj konusunda çalışıyorum aynı zamanda.. aracımla dağa çıkamadım çünkü çok hırpalanmıştı. yaptırıyorum o kadar ki frontera mekanik profesörü olma yolundayım :smiley:

merhaba arkadaşlar ben çağrı siteyi oluşturan arkadaşların ellerine ve emeklerine sağlık başarılı bir çalışma ...bu arada bende cj kullanıcısıjım su anda bir cj3 b kullanıyorum tam bir keçi ....hayırlı paylasımlarr...

Herkeze ıyı gunler dılerım, ben Kemal Kahraman bu sıteyı tesaduf eseri buldum, arkadaların ellerıne saglık cok basarılı olmus .Istanbul Bakırkoyluyum doga ve motor sporlarına ılgılıyım ,bırkac dalma deneyımı ıle tekne işine heves sardım,şimdi ise takıntım karavan oldu,bakalım basarabılecekmıyım ıstedıgım gbı oto karavanım olsun.amacım bır arac alıp karavana cevırebılmek.sanırım bu konuda burada bırcok tecrubelı arkadasım var hayırlısı..sevgıyle kalın k.kahraman

Herkese merhabalar,

Ben Handan. Aranıza bu akşam katıldım. İstanbul'danım. İyi bir belgesel izleyicisiyimdir ve son iki gündür National'da gösterilen İbni Battuta (29 yıllık serüveni) ve ardından Ewan McGregor ve arkadaşlarının motosiklet ile dünya turu (kısmi) programlarından sonra beyinimde tam anlamıyla bir ampul yandı. Hayalim bir motosiklete sahip olmak ve dünyayı gezmek. Ama bu konuda inanılmaz derecede cahilim diyeblirim. Sizlerin görüşlerine ve yardımlarına çok ihtiyacım olacak. Benden şimdilik bu kadar.....

Herkese sevgiler....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri