Ayrıca Hakan Irıklı ile motorsiklet aldıktan sonra tesadüfen tanıştık. Kendisi bana her konuda fevkalade yardımcı oldu. Kendisine herkezin huzurunda tekrar teşekkür etmek isterim.
Ayrıca Hakan Irıklı ile motorsiklet aldıktan sonra tesadüfen tanıştık. Kendisi bana her konuda fevkalade yardımcı oldu. Kendisine herkezin huzurunda tekrar teşekkür etmek isterim.
Ümit aramıza hoş geldin, yardım konusunda herzaman açıgım, bu sitede paylaşım ve yardımlaşma çok iyidir.Bu arada telefonda 34 dk konuşmuşuz telefonu izi çıkmış ..Neyse TDM850 motorsikletini güle güle kullan nefis bir makinedir.
MERHABALAR,MERSİN'DE YASIYORUM VE GECEN HAFTA ALDIGIM 1951 MODEL WİLLYS'İM SAYESİNDE (MODİFİYE İLGİLİ KONULAR) SİTEYİ TANIDIM VE ÜYE OLDUM.DOGA VE OZELLİKLE AVCILIKLA İLGİ TUM KONULARLA İLGİLİYİM.
Merhabalar, ben Hakan..
Off-road dünyasıyla ilgili bilgi birikimim maalesef çok az; bunu geliştirmek için aranıza katıldım..
Kısa dönem askerlik görevimin bitmesine bugünden itibaren yaklaşık 10 gün kaldı. İnternetten bulduğum bir Range Rover var; İstanbul'a döndüğümde almayı düşünüyorum. Yapacağınız gezilerde gurubunuzda yer almayı çok isterim..
Hep beraber bol çamurlu ve alabildiğine engebeli yollarımız olur umarım.. ..