Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkeze selam;Kerim ALKOÇ beyin tavsiyesi üzerine aranıza katılmış bulunuyorum.İzmir doğumlu ve doğa tutkunu denen insan türünden olduğumdan yıllardır.Enduro tarzı motosikletlerle yaptığımız eksperisyonlar nihayet beni sıkı bir SUV almanın eşiğine getirdi.Uzun mesafeleri motosiklet üzerinde katederek, parkurlara bitkin bir halde vardığımızdan programlar amacı dışına çıkmaya başladı.Bende çözümü sıkı bir SUV ile motosikletleri parkura taşımak bu araba keşif gezisi kıvamında geziler yapmak niyetindeyim.
Chevrolet Blazer,Tahoe ve Jeep Limited 4.0'lar kasa olarak bana hitab ediyor.Fikirlerinizi iletrseniz sevinirim.
Mesleğim olan Uzakyol Kaptanlığı neticesinde dünyanın çoğu köşesini gezme fırsatım oldu.Kesinlikle söyleyebilirim ki dünyanın en acayip,en enteresan ve keşvedilmeye hazır yeri ülkemizdir.Her dağda,her vadide,hen nehirde,her antik şehirde ayrı bir lezzet ve koku bulabileceğimize inanıyorum.Dünya genelinde tabiat, ülkemizden daha titizlikle korunmaktadır.Bu konu beni rahatsız etmektedir.
Şimdilik bu kadar yeterli sanırım.Chevrolet tahoe ile ilgili ayrıntı bilgi edinmeye çalışıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla