Herkese Merhaba
Siteden, bir arkadaşımın mail ile haberim oldu.İlgimi çekti ve üye oldum.
Adım Ekrem Kamuda çalışan diş hekimiyim.Scuba,Yelken...yani deniz ile ilgili herşey ilgi alanım.Bu sene motor heyacanı sardı Honda Eğitim Merkezinden eğitim aldım ve çook etkilendim en kısa zamanda motor alıp diğer eğitimlerimide tamamlayıp mail atan arkadaşım ile birlikte 15 gün sürecek karadeniz turu yapmak hedefim oldu.Aranızda olmak hoş bir duygu.
Honda Eğitimleri hakkında Motorsiklet sayfalarımıza konu açabilir misiniz.?
Eğitimin amacı , yeri , tarihleri , katılım şartları , ücreti vb bilgiler açısından.
Selamlar,ben Kerem...İktisat öğrencisiyim,küçüklükten beri dalış sporuyla içli dışlıyım,2 senedir de off-road sporuyla ilgileniyorum.Ancak benim vasıtam yok tabi,arkadaşımın CJ-7 si ile öyle dağ tepe dolaşıp fotoğraflar çekiyoruz.Ben de ekonomik olarak böyle bir imkana sahip oldum bugünlerde bunu değerlendirmek istiyorum ve tabiki de bir CJ-7 almak istiyorum.Acaba benim zamanla daha da iyi bir hale getirebileceğim ama benide bu zaman içerisinde yarı yolda bırakmayacak bir CJ-7 ne gibi özellikleri barındırmalı en azından? şimdiden teşekkürler
merhaba ben ilkay
Hakkınızda çok şey bilmeden meraklılığımla daldığım bi yer burası. Doğayı ve gezmeyi seviyorum bu da yeterli bi sebep olur sanırım burada olmak için evet evet doğa ve hayvansever bir öğretmen olarak aranızdayım