Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Bursa line media group ta çalışıyorum. Belgesel her zaman vazgeçilmezim olmuştur. Şuanda " patika" isimli bir belgesel program hazılrıyorum. Gittiğim yerlerin kültürlerini de yansıtan bir program "patika". Kendimi şanslı görüyorum, yaptığım iş ile kendimi doğanın içine atabiliyorum. Yapımcılar, merak duydukları ve kendilerini yakın hissetikleri konularda program yapmayı daha çok tercih ediyolrar. Bu da başarıyı beraberinde getiriyor ki "patika" geçen sene gazeteciler cemiyetinden 1. lik ödülünü getirdi.
kendimi anlatmaya sondan başladım ama kısaca geriye gidersek,
Dokuz eylül üniversitesi sinema tv bölümü mezunuyum. Yüksek lisansımı Ankara Üniv' de sosyo antropoloji bölümünde yaptım. TRT belgesel programlar müdürlüğünde 2 yıl kadar çalıştım.1,5 sene kadar da iz tv ( Türkiyenin ilk yerel belsgesel kanalı) de kurgu operatörü ve yönetmeni olarak bulundum. Şuanda Bursa da (yerel kanal gibi algılansa da çok güzel işlerin altına imza atan )line tv de çalışıyorum.
şimdiye kadar pek çok yerde program çekimleri yaptık, zaman buldukça buradan sizlerle paylaşacağım..
tekrar memnun oldum