Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,220,600

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 522 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hoş buldum

Arkadaşlar önce kendimi tanıtayım;

Ben Sabit Buçinca

1946 yılında eski yugoslavya'nın Kosova bölgesinin Vuçitrn kasabasında doğdum. 1956 yılında ailemin Türkiye'ye göç etmesi sonucu Bursalı oldum. İlkokul, orta ve lise ögrenimimi Bursada tamamladım, İstanbul Ticari İlimler Akademisi İşletme bölümünü 1971 yılında bitirdikten sonra 1973 yılında eşimle birlikte İşletme ihtisası yapma niyetiyle Almanyanın Köln şehrine yerleştim. Çocukluğumdan beri süre gelen fotograf tutkuma yenilerek ihtisas yerine Kölnde bulunan Fotograf Mühendisligi Yüksek Okuluna (Fachhochschule für Photoingeniurwesen) kaydımı yaptırdım, iki yıl eğitimden sonra kendimi profesyonel fotograf dunyasının içinde buldum. 1984 yılına kadar almanyada yaşayıp oranın bize göre bir yer olmadığını gördükten sonra ailemle birlikte büyüdüğüm şehir olan Bursa'ya yerleşip tanıtım fotografçılıgı yapmak üzere studyomu kurdum. Aradan geçen yıllardan sonra emekli olma dönemi geliverdi birden ve o zaman farkettim ki mesleğimde kendime ait bölümü çok fazla ihmal etmişim, yıllar yılı sadece tanıtımı içeren ve beli kalıp ve sınırlar içinde kalan fotograflar çekerek yıllarımı bitirmişim, işimi, stüdyomu ve firmamı kendilerini çok iyi yetiştirdiğimi inadığım iki oğluma devrederek bütün zamanlarımı kemdime eşime ve fotografa ayırmaya karar verdikten sonra fotografla ilgili olarak 40 yılı aşan bilgi ve tecrübemi herkesle paylaşmaya karar verdim.

Forum sitelerinin çoğunu inceledikten sonra sitenin ciddiyetini ve öncelikle insanlara doğanın ne olduğunu anımsatan gezileriyle doğayı yaşatan, bir portal olduğuna inanarak paylaşımı seven biri olarak aranıza büyük bir memnuniyetle katılmaya karar verdim, umarım beni kabul edersiniz...

Suuctu selalesi
 



Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Sabit (sabitbucinsa) arkadaşım, aramıza hoşgeldin...

Öncelikle kendini, "Tanışma Platformu" başlığına en uygun formatta tanıttığın için teşekkür ederim.
Fotoğraf konusundaki bilgi ve deneyimlerinin bizlere çok yararlı olacağına inanıyorum.

Forumumuzda keyifli geziler ve paylaşımlar dilerim.



Not: Bursa'da ambalaj tasarımı üzerine çalışan ve eski (70'li yıllar) "Tatbiki"lilerden Oğuz Dinçer arkadaşımız var ?...
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhabaaa:smiley:
tv program yapımcısıyım. Bir gezi programım var, nerden başlasam anlatmaya:smiley:)
 


Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Bursa line media group ta çalışıyorum. Belgesel her zaman vazgeçilmezim olmuştur. Şuanda " patika" isimli bir belgesel program hazılrıyorum. Gittiğim yerlerin kültürlerini de yansıtan bir program "patika". Kendimi şanslı görüyorum, yaptığım iş ile kendimi doğanın içine atabiliyorum. Yapımcılar, merak duydukları ve kendilerini yakın hissetikleri konularda program yapmayı daha çok tercih ediyolrar. Bu da başarıyı beraberinde getiriyor ki "patika" geçen sene gazeteciler cemiyetinden 1. lik ödülünü getirdi.

kendimi anlatmaya sondan başladım ama kısaca geriye gidersek,
Dokuz eylül üniversitesi sinema tv bölümü mezunuyum. Yüksek lisansımı Ankara Üniv' de sosyo antropoloji bölümünde yaptım. TRT belgesel programlar müdürlüğünde 2 yıl kadar çalıştım.1,5 sene kadar da iz tv ( Türkiyenin ilk yerel belsgesel kanalı) de kurgu operatörü ve yönetmeni olarak bulundum. Şuanda Bursa da (yerel kanal gibi algılansa da çok güzel işlerin altına imza atan )line tv de çalışıyorum.

şimdiye kadar pek çok yerde program çekimleri yaptık, zaman buldukça buradan sizlerle paylaşacağım..
tekrar memnun oldum
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese selamlar ismim Mehmet Antalya dan yaş 38 avcılığa olan merak bir yandan eşimin düz vites otolardaki acemiliği bir yandan beni orta halli 4x4 otomatik bir araç almaya itti tesadüfen bu siteyi buldum gerçekten çok hoş nezih bir ortam çok güzel paylaşımlar var siteyi kuranların esirgemeden yorumları paylaşanların ellerine sağlık.

Not: 15,000,- ytl civarı temiz sorun çıkarmayacak 4x4 otomatik araç satmak isteyen varsa haberleşelim lütfen.
 





Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

mrb ben tolga henüz 18deyim ama hızlı yasıyorum daha once 22gunluk karadeniz kampı,8 günlük sasfranbolu trekking turu ve son olarakta 5 arkadasımla birlikte edirneden istanbula su kemerlerinin izini süren bi trekking turu yaptık.bunlar planlana acente ile ortak olan calışmalar değil sadece kafaya esme durumu ile olusturulmuş kişisel turlardı.simdi aklımda lykia yolu war.ancak bi problemim war yasanan son orman yangınlarıyla likya yolu işaretlerinin bir kısmı silinmiş sanırım kesin bişi bilmiorum anacak yardım istiyorum:smiley:

beni unutmazsanız sevinirim


lütfen bana yardım edin:((
 

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

arkadaşlar hepinize selamlar aranıza yeni katıldım
ismim Ertan KORER hepinizin merakı olduğu gibi ben de doğa tutkunuyum her türlü bedensel aktivite meraklıyım
üye olduğum da 4x4 bir aracım yoktu ama şu anda 1988 defender 110 sahibiyim inşallah hep beraber kazasız belasız sürüşler dileği ile
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,622
Mesajlar
1,521,219
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst