Gezi Teklifi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan the venturer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,736

the venturer

Kamp III
Hepinize merhaba.Gördüğüm kadarıyla bu kadar motorcu şimdiye kadar hiçbir gezide buluşamamış.Pazar sabahı kısmetse yine rutin gezilerimden birini yapmayı planlıyorum.Küçük bir Trakya turu olacak.
Katılmak isteyenler: buradan haberleşelim.Rotaları planlayabiliriz.
İyi sürüşler.

Ynt: Gezi Teklifi

Günaydın.Gezi, dün yazdığım gibi gerçekleşti.231 kmlik bir geziydi.Haftaya yine bir gezi düşünüyorum.

Gezi notları ve fotoğrafları, güzergah hakkında bilgi v.s yok mu. Bizimle de paylaşır mısın ? ayrıca haftaya nereye gitmeyi düşünüyorsun. Eger uygun bir program olursa bende katılmak isterim.

RED,aramıza hoşgeldiniz.Gezi raporu konusunda haklısınız.Maalesef bu kadar geziden bir tanesini bile buraya atamadım.
Birkaç gezi linkleri daha:
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=376705&highlight=dardanelles
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=349107&highlight=thrace
Gitmek istediğiniz,görmek istediğiniz rotaları buraya yazabilirsiniz.Benim için farketmez.İyi sürüşler.

Yaptığınız gezi kadar fotoğraflarınızda çok güzel. Hele 2. gezi doğa fotoğraflarına diyecek hiç bir şey yok. Yalnız sizde GS650 bende scooterla nasıl bir gezi planlayabiliriz ? Yakın yerler olabilir ancak. Belki Kıyıköy ve iğneada olabilir. Ne dersiniz ?

fotograflar gerçekten güzel bende kanuni tigerS var daha yeni aldım ve alışmaya çalışıyorum böyle bu gezi bunun için iyi olabilir bidahaki rotayı paylaşırsan katılmak isterim

Selam Red.ben yeni üyeyim.Yazılanları okuyunca geçte olsa birşeyler yazma ihtiyacı duydum.Scooter ile istediğin yere gidebilirsin yeterki gitmek iste.Ne demek istediğimi www.mobyletteboy.com adlı mini sitemden anlayabilirsin

Ben de bu yaz başında BW'S 100'ümle "ŞART MİDUR?" isimli bir tura çıkmayı planlamıştım, hatta yan çantaları filan da aldım, yolda ihtiyacım olabilecek BWS'ye özel bir iki yedek parçayı bile aldım, ama farklı özel sebeplerden gerçekleştiremedim. İnşallah 2009'da yapacağım.
Bu fikrimi anlattığım endurocu arkadaşım "olum birisi öyle bir tur yaptı, hem de mobiletle" demişti, sanırım o sizsiniz Tanju Bey? Sizi ve site adresinizi bulduğuma sevindim.

Eskiden bisikletle şehirler arası turlar yaptığımdan dolayı, scooter benim için uçak gibi gelecekti böyle bir gezi için ;-)

Eğer aynı anda büyük hacimli bir motorların da bulunduğu bir grupla değilseniz küçük hacim bence hiç sorun olmaz. Çünkü felsefe şudur: "Önemli olan varmak değil, yolda olmaktır." Gezmek scooterların da hakkıdır ;-)

Birkaç hafta önce burada(Trakya), siteden Reha Bey'i misafir ettim.Ramazan'ın son günleriydi dolayısıyla yeme içme olmadı ama hoş bir gezi oldu.Kendisine teşekkür ederim.Çok güzel fotoğraflarımı çekti.160-170 km sağanak yağmur altında harika bir geziydi ve benim için tecrübe oldu.Resimleri sizlerle motosiklet köşesinde en kısa zamanda paylaşacağım.Ben hemen hemen her hafta şehirden kaçıyorum hatta az önce geldim.Bu taraflara ne zaman gelmek isterseniz,mesaj atmanız yeterli.

Tanju arkadaşım, tebrikler... Yol boyunca "diğer araçların tavırları" konusundaki düşüncelerini merak ediyorum...

Mustafa arkadaşım,bir dokun bin ah işit diye bir deyiş vardır ya tamda onu sormuşşun.soruyu yanıtlamam için burası yeterli gelmeyeceğinden iki küçük örnek vermek istiyorum.Bir kamyonun diğer kamyonu sollar gibi şeridini nizami değiştirip beni solladığınıda gördüm,insan hayatını korumak için yemin etmiş,mesleğinin odasının logosunu taşıyan bir aracın şerit bile değiştirmeden 30 c.m yanımdan 100 k.m hızla geçip gittiğinide.Tabi bu tür sıkıntılar dört tekerlekli araç kullanan diğer sürücüler içinde geçerli.

Tanju'cum öncelikle geçte olsa aramıza hoş geldin ;) Senin gibi hem iki tekere hem dört çekere gönül vermiş bir arkadaşı bulmak gerçekten zor. Katılımlarını ve paylaşımlarını bekliyoruz.

Tanju'm,

Seninle bu forumda karşılaşmak çok hoş.

Vespa'nın restorasyonu bitince bu kış 2009 model Mobylette almak niyetindeyim. Umarım kısmet olur. Özellikle de bana hediye ettiğin heybeleri kullanabilmek için sabırsızlanıyorum.
Elbette ilk durak Bodrum olacak. Geçen yaz günde 350 - 400 km lik kaçamakların tadı bambaşkaydı.

Bu arada Gezenbilir ailesi olarak, aranıza yeni katıldım. Yürüyerek veya herhangi bir araç şekli ayırt etmeksizin gezmeyi, incelemeyi ve de paylaşmayı çok seviyorum.

Sevgiler...

Ertuğrul Ortaç
Vulcan
www.ortac.net - ertugrul@ortac.net
Honda XL650V Transalp, Vespa PX200E

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR