Türkçe bilgiler:
Gezi Araçları İçin Webasto Isıtma Çözümleri
Gezi Araçları İçin Webasto Isıtma Çözümleri
Ben orjinal webasto marka ısıtıcı kullanıyorum şuan tekrar alacak olsam daha fonksiyonel ve ucuz olan Eberspacher ısıtıcı tercih ederdim. Bunlara bütçe yetmiyorsa önce yerli alternatifler (yılkar vb.) ona da bütçe yetmiyorsa mecburen çinli alternatifler alınıyor.Merhaba
Webasto muadili ürünlerde önerisi olan kullanıcıların önerilerini ve yorumlarını almak isterim 1 tane almam gerekiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba, bende de Dai Shava mevcut fakat çalışırken düşük voltaj hatası veriyor. Tesisat çekilirken ince ve uzun olduğundan kızdırma bujisine amper yetmiyor.Dai Shava S3 kullanıyorum. Memnunum en son 1 ay önce Ilgaz dağında kaldım. İrtifa v.s problemi yaşamadım.
Türk malıdır. Servis konusunda başınız ağrımaz. (Shava = Sicak Hava : ) )
Dai
İzmir Web Tasarım ve Yazılım alanlarında işinize, ihtiyacınıza en uygun çözümleri size sunar. Kurumsal Firma Web Sitesi, Blog, Eticaret, Kurumsal Kimlik, SEOwww.dai.com.tr
Merhaba, bende de Dai Shava mevcut fakat çalışırken düşük voltaj hatası veriyor. Tesisat çekilirken ince ve uzun olduğundan kızdırma bujisine amper yetmiyor.
Sorum şu; aküden 6mm kablo ile direk cihaz girişine ek bağlantı yapsam mevcut elektrik akışı negatif etkilenir mi? Denemek için dışarıdan akü bağladım sorunsuz çalıştı ısıtıcı. Ama aynı kaynaktan ek nasıl olur sormak istedim.
Teşekkürler, mevcut sistem devamında başka cihazlara elektrik iletiyor mu emin olamadığımdan mevcudu koparmadan sigorta yanından bağlantı yapmak sorun olur mu sizce?Merhaba direkt aküden çekin kablosunu. Sigortasına v.s bağlayın. Benim cihaz da bu şekilde. Sorunsuz kullanıyorum.
Teşekkürler, mevcut sistem devamında başka cihazlara elektrik iletiyor mu emin olamadığımdan mevcudu koparmadan sigorta yanından bağlantı yapmak sorun olur mu sizce?
Ek olarak sigorta girişine sadece + çeksem ve diğer herşeyi aynı bıraksam nasılsa elektrik var aküden şuan - mevcut bağlantı ile yine akım sorunu olur mu?
Çok teşekkürler, + ve - çekmek gerekir değil mi? Mevcut - yi bırakıp tek + çeksem sorun olur mu?Hiç uğraşmayın. Direk aküden çekin kablonuzu. Kablo üzerine takılan sigortalar var. Araya onlardan koyun. Sorunsuz kullanın. Bağlantıları lehimle yapıp güzel izole ederseniz gayet güzel iş görür.
MEDOR Yedek Parça:|0202 Tekli Bıçak Sigorta Yuvası Kapaklı Kablolu 36.X-02
Çok teşekkürler, + ve - çekmek gerekir değil mi? Mevcut - yi bırakıp tek + çeksem sorun olur mu?
TeşekkürlerHayır, yalnız + çekmeniz yeterli. - ucu zaten kestirmeden aracın şasesine bir yere bağlarsınız.
Cihaz ile ilgili olarak ekstra arada bir çalıştırılmalı ve opet ya da shell gibi katkılı dizel yakıtını devamlı kullanmamak gerekli.