Gezentimete Erdekte:)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meteormete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,502
Ynt: Gezentimete Erdekte:smiley:

yavaş yavaş güneş ufka yaklaşmaya başlarken bizimde dönüş zamanımız geldi.dönüş yolunda ufak bir karavan gözüme çarpıyor o dakikadan itibaren hayallerimin zirvesine yerleşiyor :smiley: benim gibi çekirdek bir aileye sahip gezginler için biçilmiş kaftan.:smiley:

DSCF5826.JPG

Etiketler

bayılırım yol boyundaki köy kahvelerine.meraklı ama bi o kadar sıcak bakışlar eşliğinde sıcak çayınızı yudumlarken yorgunlugunuzu unutuverirsiniz.muhakkak meraklı bir amca veya dede merakını yenemeyerek soruverir evladım nerden böyle diye..sizde cevap verirsiniz işte o anda başlar sıcak bir muhabbet:smiley:heleki ne iş yapıyorsunuz sorusuna hava tahminci siyim diye cevap verince bütün masalardaki yüzler size dönüverir.ve başlar sorular gelmeye evladım yağmur ne zaman diye:smiley:hemen hemen hepsinin hava durumu ile alakalı bir işi vardır ya tarlasını sulayacaktır ya gübre atacaktır yada hasat yapacaktır....

DSCF5833.JPG

DSCF5834.JPG

DSCF5835.JPG

DSCF5831.JPG

Güzel keyif bir gezi olmus tebrik ederim.
Bir sonraki gezinizde de iyi eglenceler dilerim ve fotografları bekleriz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,707
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri