Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 202,454
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

Sevgili Dostlar,

Fanatik tabirini gani gani hak eden değerli bir kaç dostla geçtiğimiz hafta sabah 5'e kadar muhabbet yaptık. Land'i, CJ'yi, ZJ'yi masaya yatırdık kaldırdık. Sonuca varamadığımız gibi, sohbetimizi pekiştirdik ;) Zannedersem büyük aşklar böyle atışmalar neticesinde doğuyor. Ters bir hareket neticesinde belimi incittim :-\ Hafta sonuna kadar toparlayıp Cüneyt abinin(Duman) telsizini benim araca adapte etmeye çalışacağız. Bu arada araçtaki yer planını yapacağız. Cuma gününe kadar paylaşım yaparım, şayet aşk tazelemek isteyen arkadaşım olursa RRC'nin kapıları herzaman açıktır ;D

Selamlar

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
5499318-md.jpg

Ufuk abi bura nire? Hiç götürmüyosun bizi böyle yerlere ;D

Gel bak senin kocaoğlana eğlence çıktı beraber gidelimmi? Discoyla kabul etmezler bizi, yoksa basar giderdik valla ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32123.0

discovery-V8' Alıntı:
Gel bak senin kocaoğlana eğlence çıktı beraber gidelimmi? Discoyla kabul etmezler bizi, yoksa basar giderdik valla ;D

Kirmir cayi isde hep soyluyorum ya Bi gidemedik valla

En kısa zamanda gidelim buraya ozaman ;D

Başka foto varmı kocaoğlanın kirmirde

discovery-V8' Alıntı:
En kısa zamanda gidelim buraya ozaman ;D

Başka foto varmı kocaoğlanın kirmirde
Gidelim su an su seviyesi ciddi yuksek senin kocaoglan gecerde benimkini bilemiycem :D
Benim eski fotolarin cogu kayip bi diskdeydi onuda kaybettim ....~Yenilerini cekeriz artik ... Bu h sonu sen yoksun LR ye gidicen :smiley: Bakariz artik

ufukozkan' Alıntı:
Gidelim su an su seviyesi ciddi yuksek senin kocaoglan gecerde benimkini bilemiycem :D
Benim eski fotolarin cogu kayip bi diskdeydi onuda kaybettim ....~Yenilerini cekeriz artik ... Bu h sonu sen yoksun LR ye gidicen :smiley: Bakariz artik

Dönünce gidelim valla, nası benimki geçer ??? aramızda sırf lastikten 7.5 cm fark var ;D şarkı gibi oldu ;D ;D seninle benim aramda fark vaar ;D ;D 33 lerle gelmiycen heralde ::smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Dönünce gidelim valla, nası benimki geçer ??? aramızda sırf lastikten 7.5 cm fark var ;D şarkı gibi oldu ;D ;D seninle benim aramda fark vaar ;D ;D 33 lerle gelmiycen heralde ::smiley:
33 lerle bu fotografin oldugu yerde cok kaldim yemez artik :D:D

Jeepcj7' Alıntı:
Discodakiler MTR'mi Yavuz Abi hayırola offroada mı başladın ;D

;D ;D ;D ;D yok bunlar yol lastiklerim, gerçek pabuçlarım hala yok ortalarda, en geç salı elimde olacaktı verilen söze göre bu 3. salı, hala bekliyorum inatla ;D

:D :D
Bende gerçek pabuçları Bulgaristan'da buldum ama o kadar yol gidilir mi bilinmez, CJ ile hiç bilinmez :D
git değiştir geri gel felan...

discovery-V8' Alıntı:

Ne yani,
ben arkadaşlarlarla tanışmak için, hiç söylemeden senin discoyla gitsem, dalsam aralarına, Alfonse, selam demeyecekler mi? :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR