Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 202,563

Etiketler

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

YAMANJEEP' Alıntı:
yakalanmism :p,dogrudur bende orda kahve iciyordum :smiley:

ben hep yakalanıyorum sıkma canını alışıyor insan :D geçen gün kızıltoprak ışıklarda bir araba geldi yanıma siz gezenbilirdesiniz dimi dedi, evet diyince benim de arabam var bakıyorum gezilerinize arabayı benzettim ama plakayıda görünce tamam o dedim dedi ben şok :eek: kısa bir sohbet bile ettik kenara çekip :D :D

jeep' Alıntı:
Şu defender ı da offroad aracı statüsüne koyuyorsunuz ya canım sıkılıyor valla... ;D

Neden öyle diyorsun Göktuğ, şimdi bana koydurmayın yine "the jeep thing" videosunu ;D , Xj, Zj, Wj.........J Arazi aracı ama defender değilmi ? ;D ;D

jeep' Alıntı:
RTI ölçümünü yaptık geçen hafta 1200 çıktı benim ki. Standart defenderların 600 civarındaymış, neye kadar gelecekse benimle bilemiyorum artık. Parkur girişinde yanıma oturur herhalde ;D

E daha dur ona cevap vermedik senin standard cj nin ölçüsüyle standard defenderi karşılaştır bakalım fark neymiş. Modifiyeli karşılaştırma için bir ara Disco yu ölçüp gönderirim ;D ama Sonu dikey limit gibi olmasın ;D

tuncaaayy' Alıntı:
sahibinden de bir tane tek kapı defender var yapılı v8 motorlu vs... o iş yapar gibi ama 35.000€ fiyat koymuşlar..

Bahsettiğiniz araç üyelerimizden Adnan Çetinel in arabası.

jeep' Alıntı:
O kadar çamura girmek kolay mı. Ben daha yazın ortasında bekliyordum ama biraz öne aldılar sanırım. Ama kebap tadında bir gezi olur merak etmeyin.. ;D

dronder' Alıntı:
deşmeyin yaralarını ;D ;D ;D ;D

Bunlara Toplu cevap; Bir cj gezisi yaptınız, bana söylettirmeyin köprünün bu yanımı öte yanımı diye olanlar oldu, topu topu nekadarlık yol ki bu bukadar tartışıldı?

Lr buluşmasına gelecek araçların ortlama alacakları yol gidiş dönüş 500-600 km, dikkat bu günübirlik bir gezi, ayrıca sadece tanışma gezisi. Cj lerin Lr kadar yüksek katılımlı böyle bir gezisi belkide hiç bir zaman olmayacak. Tabi Cj leri buluşma noktasına kamyonlarla taşımazsanız. ;D ;D ;D

Selamlar

Bunlara Toplu cevap; Bir cj gezisi yaptınız, bana söylettirmeyin köprünün bu yanımı öte yanımı diye olanlar oldu, topu topu nekadarlık yol ki bu bukadar tartışıldı?

Lr buluşmasına gelecek araçların ortlama alacakları yol gidiş dönüş 500-600 km, dikkat bu günübirlik bir gezi, ayrıca sadece tanışma gezisi. Cj lerin Lr kadar yüksek katılımlı böyle bir gezisi belkide hiç bir zaman olmayacak. Tabi Cj leri buluşma noktasına kamyonlarla taşımazsanız. ;D ;D ;D

Selamlar

Şöyle marka gezilerine bir bakmakta fayda var. Hepsi ne güzel off-road yapıyorlar değil mi ? ;D
Ne yapsın garibim CJ'de her ne kadar gezemese en az onlar kadar off-road yaptı değil mi ? Hemide hardından off-road ;) Hepisi gibi :D

Çok katılımlı olupta boğulmamak için böldük..Jeep cumhuriyeti o kadar kalabalık ki :D

evedilaz' Alıntı:
e yazında üstsüz pilajlarda takılıyoz cj farkı :smiley:
Sadece roll-barların üstüne güneş için bağlanan teneteye = "bikini top" deniyor zaten :smiley:
Best-Top gibi olan tenteler = "İçi boş, üçgen bikini" :smiley:
Hard-Top = "Kaplı Bikini" :smiley:
Tentesiz = "Topless" :smiley:
Unimog tentesi = "Dolgulu" :smiley:

Not : Benim işim mayo, bikini, iç çamaşırı, ordan biliyorum....
Terimleri, özellikle "kaplıyı" bilmiyorsanız yakınınız olan hanımlara sorun, espriyi daha iyi anlarsınız.....

Bu arada son çalıştığım firmanın "dolgulu bayan sütyen ürün kodu" : "911" -------- Porsche 911... Muha ha ha ha..... :smiley: :smiley: :smiley:

Pardon :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
................ ;D ;D ;D..................

Selamlar

:smiley: Offf offfffff of.......:smiley:
Eyvah eyvah eyvah...:smiley:
:smiley: Tsunami geliyor.......

Yavuz bey,
Ne zaman lastiği, o bahsettiğin difi takcaz......
Ben çalışçam diye eldiven felan aldım... :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Çok katılımlı olupta boğulmamak için böldük..Jeep cumhuriyeti o kadar kalabalık ki :D

Bölünmeye Ok' im.....:smiley:
Ama ben bölük bölük olmadan şu toplanımı bi görsem :smiley: rahatlıcam :smiley: rica ederim :smiley: lütfen :smiley:

E daha dur ona cevap vermedik senin standard cj nin ölçüsüyle standard defenderi karşılaştır bakalım fark neymiş. Modifiyeli karşılaştırma için bir ara Disco yu ölçüp gönderirim ama Sonu dikey limit gibi olmasın

Yavuz abi unuttunuz mu camiada cj nin muadili seriIII demiştiniz. Bulabilirsek onunla karşılaştıralım. Modifiye olayına gelince 4" yükseltme o kadar. revolver bile yok. Makaslarda dingilin altında..

jeep' Alıntı:
Yavuz abi unuttunuz mu camiada cj nin muadili seriIII demiştiniz. Bulabilirsek onunla karşılaştıralım. Modifiye olayına gelince 4" yükseltme o kadar. revolver bile yok. Makaslarda dingilin altında..

Modifiyeli seri III olurmu? ;D

yunus bager' Alıntı:
Tüncay abi papazın çayırında çıkamadıgınız yerde arkanızdan gelip cıkan 3 defenderi ne çabuk unuttunuz
4200cc benzinli degil 2500dizel
selamlar
yunus defenderlarda kilit var..benim cj de o ara yoktu..sonradan hem öne hem arkaya kilit taktım..bir de hatırlarsan defender ı itmiştik o ara ama defender ın kaldıgı yerde benim cj hiç zorlanmadan çıktı.. ;D ......

hasan resim için teşekkür ederim hemen arşive koydum..aracın tekrar hayırlı olsun..ve allah kurtarsın ;D

Alfonse' Alıntı:
:smiley: Offf offfffff of.......:smiley:
Eyvah eyvah eyvah...:smiley:
:smiley: Tsunami geliyor.......

Yavuz bey,
Ne zaman lastiği, o bahsettiğin difi takcaz......
Ben çalışçam diye eldiven felan aldım... :smiley:

Alp pazar günü sabah 8 akşam 23 çalıştık, dünya kadar aksilik çıktı ama bitirmeyi başardık, şu anda hem lastikler hem yeni oranlarıyla şanzıman takıldı denendi. Öyle kalablıktıki seni aramayı unutmuşum özür dilerim.

discovery-V8' Alıntı:
Alp pazar günü sabah 8 akşam 23 çalıştık, dünya kadar aksilik çıktı ama bitirmeyi başardık, şu anda hem lastikler hem yeni oranlarıyla şanzıman takıldı denendi. Öyle kalablıktıki seni aramayı unutmuşum özür dilerim.

Yavuz Abi,
Çok heveslenmiştim,
Aramadığın için gerçekten çok üzüldüm, bütün keyfim kaçtı, ciddiyim....
Fakat uzatıp kapris felan yapmam, dert etme..... Özürede gerek yok, kibarsın, iyisin, biliyoruz....
Seni de anlıyorum.. kalabalık, iş çok felan, anladım....
Pazar anne yurdışından geldi, evde olmam lazımdı, iş vardı, çıkamazdım zaten....

Yeni haliyle görmek umuduyla....

Saygılar....

Alfonse' Alıntı:
Yavuz Abi,
Çok heveslenmiştim,
Aramadığın için gerçekten çok üzüldüm, bütün keyfim kaçtı, ciddiyim....
Fakat uzatıp kapris felan yapmam, dert etme..... Özürede gerek yok, kibarsın, iyisin, biliyoruz....
Seni de anlıyorum.. kalabalık, iş çok felan, anladım....
Pazar anne yurdışından geldi, evde olmam lazımdı, iş vardı, çıkamazdım zaten....

Yeni haliyle görmek umuduyla....

Saygılar....

Alpcim Üzme beni, hatırın için bugün yeniden indiririm herşeyi yeniden ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri