Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 202,961

Etiketler
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

dronder' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hala çıktım diyorsunuz yaa

ben ona :D :D :D :D :D :D gülüyorum

Önder LR buluşmasın gel sen gel ;D ;D hatta GC yide getir ;D Defenderlerin arasına salar eğleniriz ;D

hasan sen,n tente Bestop değil senin için acil halledelim.Sen iki kapı ayarla hardtop konusu benden.Senin kız çok güzel onu daha da güzelleştirelim.

tuncaaayy' Alıntı:
yunus defenderlarda kilit var..benim cj de o ara yoktu..sonradan hem öne hem arkaya kilit taktım..bir de hatırlarsan defender ı itmiştik o ara ama defender ın kaldıgı yerde benim cj hiç zorlanmadan çıktı.. ;D ......

hasan resim için teşekkür ederim hemen arşive koydum..aracın tekrar hayırlı olsun..ve allah kurtarsın ;D
Ben teşekkürederim tuncay abi...CJ işine gelince ayrı dünyaların aracı bu...Zevki tartışılmaz.. ;) Bundan zor kurtuluruz... :D :D

dronder' Alıntı:
geleceğim abi söz hemi de size süpriz yapacağım ;)
Dr Önder bey ciddi sürpriz yapacak galiba....
Bence Bi Hemi' yle gelecek. Şifreli konuşuyor...

Ama, Acaba hangi Hemi?

1968 Dodge GSS Hemi Dart' la mı gelecek?
[size=8pt][attachment=1]

Yoksa Jeep' den vazgeçemedi, bi Grand Cherokee Hemi' mi aldı kendine?
[attachment=2]

Veya 4.000 cc, 5.200 cc az geldi de 5.7 Hemi mi buldu kendinre...
[attachment=3]

Belkide 5.7 lt, hatta 5.9 lt' de yetmedi, 6.100 cc bi makina mı ayarladı kendine?
[attachment=4]

Ne dersiniz?
[/size]​

Dodge Challanger Hemi.jpg

Grand Cherojee Hemi.jpg

Zhemi magnum.jpg

06 1 hemi.jpg

tuncaaayy' Alıntı:
lr cilerin gezisine baskın mı yapsak ne dersiniz??baksanıza dronderi defender larla taciz edecekler ;D ;D ;D

gaza devam ;D

Baskın? Cj ilemi ;D ;D Siz bugünden yola çıkın ;D

Tuncay CJ' Alıntı:
yunus defenderlarda kilit var..benim cj de o ara yoktu..sonradan hem öne hem arkaya kilit taktım..bir de hatırlarsan defender ı itmiştik o ara ama defender ın kaldıgı yerde benim cj hiç zorlanmadan çıktı.. ;D ......

hasan resim için teşekkür ederim hemen arşive koydum..aracın tekrar hayırlı olsun..ve allah kurtarsın ;D
o defenderlerde kilit yok mt sadece 1 tanesinde vardı digerlerinde lastik bile yoktu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR