Ben merkez bankasında çalışan birisinden almıştım. Ahmet ustanın bide off-road' cu bi ortağı vardı, yani Argos servis veriyordu eski sahibine. O şekilde tanışmıştık Ahmet usta' yla. Bunlar toplamış galiba ama içi felan bu kadar düzgün değildi aldığımda. Düğmeleri, vites kolunu felan ben yaptırıp tornada aliminyumdan, kendi ellerimle taktım makinaya. Stickerların felan çoğunu dergilerden fotokopi yapıp reklamcıda bastırmıştım. Şık yerleri custom yani.... Niyetim yarışmaktı. Ankara' da şampiyonaya puan veren ilk off-road yarış parkurunu benim de içinde aldığım ekip hazırladı. İsof' tan Anok' a yardım için İst.' dan felan gelmişlerdi. Ben ralli peşindeydim. Bizim kulüp ve ben hiç bişiii anlamdan off-road' dan yarış almıştık federasyondan. Neyse, olmadı işte, Antalya' ya gitmem gerekti iş için. Larada Cj' nin yanına çadır kurup yattım 1 ay, çok keyifliydi.
Ahmet usta o zamanlar şaşmazdaydı, şimdi başkentte mi?
Pek iyi ayrılmadık onlardan, ben çocuktum, pek param yoktu felan, eski zaman... Ben uzun yıllar Ank.' da yoktum. 1 yıl önce geldim. Şimdi nerede olduklarını biliyor musun? Uğramak isterim, düzgün esnafsa güzel karşılar beni, denemece...
Sen bu makinayı, Ahmet ustayı felan nereden biliyorsun. Benim bahsettiğm yıllar 99lar felan olması lazım. Oysaki profilnde yaşın 24 gözüküyor!....