Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 202,648
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

Adım Hıdır bildiğim budur ;D (Off_Road)

1980 CJ-7..Amc 4.2 lt, Dana 300 arazi, T176, Arka limited slip, Ön limited slipli %100 Elektrikli kilit, 35'' Lastik, 4'' Skyjacker yükseltme kiti, Diff.Cover vs.vs.vs. ;) ve pilotu Uğur ;D

DSC01651-1.jpg

DSC01659-1.jpg

DSC01660-1.jpg

DSC01664-1.jpg

DSC01796-1.jpg

DSC01799-1.jpg

DSC01816-1.jpg

DSC_0193-1.jpg

P1030053-1.jpg

DSC01682-1.jpg

Etiketler

1980 model cj5,258cid motor,dana 300 arazi,T176,skyjacker yükseltme,35' lastik,ön - arka ARB air locker,warn 900,
görevi : geçilmeyeni geçmek ,çıkılmayana çıkmak ,gidilmeyene gitmek,
kod adı : rescue
gezen.jpg

gezen1.jpg

gezen10.jpg

gezen2.jpg

gezen3.jpg

gezen4.jpg

gezen5.jpg

gezen6.jpg

gezen7.jpg

gezen8.jpg

kar1.jpg

gezen9.jpg

abi koymayın bu arabaların resimlerini yahu bizimkiler Hürrüyetin pazar ilavesi gibi kaldı bunların yanında.Çok para harcamak lazım çook

Eeeeevveeeeettt....!!! bütün bu yaratiklari, saldiray`lari, yildiray`lari bir araya getirmenin zamani geldide gecti bile...., Bunu organize etmek kidemlilere düser, hadi bakalim.....Ses getirelim...! ;) ;) ;) Güzel tarafi hepsi yaklasik ayni özelliklere sahip, demekki is gercekten Pilotaj`a düsüyor. Bence böyle bir bulusmada araclar 2. planda kalacak....!

buda bizim aslan eski kardoff(karabük) uyesi olan bu arac yaptıgı deliliklere istanbulda dewam edicek :smiley: huyunu suyunu pek bilmiyorum ama şimdiden heycanlandırıyo beni sınır tanımıcak görünüşe göre sizinde yardımlarınızla fikirlerinizle güzel seyler olcak zamanla.. :smiley:
Grnt032.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri