Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,428
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

11052010332.jpg

CJ7'ler muhabbette... :smiley:

Etiketler

deniz abi cj çok güzel olmuş rengi ayrı güzel. snorkel bende istiyorum toparlandıkdan sonra arıycam seni. bu arada bir vinç lazım sana boş kalmış tanpon birde lastikler küçükmü ne ;D ;D ;D ;D

ozanyur' Alıntı:
deniz abi cj çok güzel olmuş rengi ayrı güzel. snorkel bende istiyorum toparlandıkdan sonra arıycam seni. bu arada bir vinç lazım sana boş kalmış tanpon birde lastikler küçükmü ne ;D ;D ;D ;D
sagolasın kardeş bi vinç evet gerekli zaten bi iç harttap döşemesi ve vinç kaldı
aslında bi dernek kurmamız gerek cj toplayanlara yardım dernegi her cj toplayana imc usulu yardım etmemiz gerekbuna bende dahil ;D ;D ;D ;D ;D anca başaçıkılır bu canavarlarla bukadar masraf ettim bi 20 bin daha harcıyayım de harcanır limit yok sınır yok
hayal et ve uygula

Selamlar Deniz,

Onceleri gozume kucuk gelen hardtopun camlari sanki boyle daha guzel ve hircin duruyor gibi geldi araca bakinca panzerli gibi gorunuyor ama Ozaninda dedigi gibi bu lastikler gercekten kucuk gorunuyor daha buyuk olsa cup diye oturacak ayriyeten one uygun arka tamponda olsa tamamlayacak CJ yi.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Bugün yine misafirim var Can arkadaşımız geldi...Havadan sudan derken CJ muhabbetini zar zor sonlandırdık :D CJ-8 sınıfları içinde Offroad donanımlı olarak gerçekten muhteşem bir aracı var...Çayımızı yudumlarken göz zevkimiz üst safhalardaydı... ;D ;D :p

13052010341.jpg

13052010340.jpg

13052010339.jpg

13052010338.jpg

13052010337.jpg

Daha bitmedi akşam saatlerine doğru Offroad yarışçısı Nihat usta geldi (Power Mekanik) 5.2 Grand ile geldi Bursadaki yarıştan muhabbet ettik...Kısmetse pazar günü izlemeye gideceğim...Nihat ustada gitti.. ;)

Koray(Yüzen adam),Melih(Kopela) sağolsunlar akşamda yalnız bırakmadılar...İşin içinde Offroad ve CJ ler olunca... ;D

Arkadaşlar giderken birde baktım Başkan Jeep Murat abi geldi..Yeni hazırladığı M-38 4.2 CC CJ motoru ön arka dana 44 disk frenli 35'' lastik ile çok sıkı bir canavar yaratmış...Motorda modifiye var 140 ibrenin ikinci tura döndüğünü söyledi...

Gecede Cadde turu yaptık biraz yağmur yağsada CJ-M38 keyifliydi... ;)

2 fotoğraf çekildim... :smiley:

13052010348.jpg
13052010347.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR