Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,418

Etiketler

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

[attachment=1]
2 hafta önceki gezintiden..

DSC_02597.jpg

CJ5'le 7 kişi ;D ve ıslak,dik bir yokuş...
3 dur kalk sonunda geri salmadan çıkmayı başardık.Çeken arkadaş videoyu yarıda kesmiş :'(
Balata kokusu hala burnumda :D

th_gokurdanyaylas.jpg

Arka dört ;D
S6300999.jpg

Ön iki ;D ;D
S6301000.jpg

Bir de bendeniz şoför. Fotoğraf çekmemişler :(

en beyendiğim 2 cj peş peşe hasan bey muhteşem görünüyor valla sami beyinkine diyicek bişe bulamıyorum nazar değmesin her ikisinede

esperanto' Alıntı:
deniz kırmızı kar yağarda bir cj alırsam kesin senin rengine boyatıcam
renk gerçekden ihtişamlı ve güzel bi renk 1 hafta yıkama tozlu kalsın tozu göstermiyor mat siyah harttapla çok şık duruyor
çamurda bi başka pekişiyor tavsiye ederim tüm arkadaşlara
tr de bu renk 2 cj var 1 tarık abide 1 bende sanırım

evedilaz' Alıntı:
renk gerçekden ihtişamlı ve güzel bi renk 1 hafta yıkama tozlu kalsın tozu göstermiyor mat siyah harttapla çok şık duruyor
çamurda bi başka pekişiyor tavsiye ederim tüm arkadaşlara
tr de bu renk 2 cj var 1 tarık abide 1 bende sanırım

Ne renk bu? Muyaneden geçer mı?

Benimki mat yeşil....

Selam rescue green diye geçiyo benim ruhsatta sadece yeşil yazıyodu bu renkde sedef olmasına ragmen sıkıntı olmadı geöen hafta geçdim yeterki yeşil yazsın geçer

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR