Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 202,653
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

ahmet bey sizin cj de çift dodikmi var
araç genel olarak güzel görünüyor renk güzel olmuş

aslında difler orijinalindan daha deniş olanları ile değiştirildiği için ( wagoner differanciel i ) ve lastiklerde zaten geniş, sacdan yapılmış uzatmadır, olduça sağlam ve şimdilik iş görmektedir :smiley:

Etiketler

Biraz geç oldu ama bu da benim canavar:
1979 CJ7=>V8-TH400-Np205 ,muayenede ne olcak çok merak ediyorum muhahaha :D:D

bushwacker039.jpg

bushwacker050.jpg

bushwacker051.jpg

ahmetozduman' Alıntı:
doğru söylüyorsunuz? bunları nerede bulabilirim?

ahmet bey dodikleri ve değişik çeşitlerini tarotodan bulabilirsiniz.Bence sizinkiler çok farklı ve güzel duruyor şu an :smiley:

Gelmeyin üstüme, o çok çamurlara girdide resmi yok bir türlü, yoksa çamurlara girenlerden geri klır bir eksiğide yok... ;D

http://i394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/ResizeofMari182.jpg

beatrix' Alıntı:
Gelmeyin üstüme, o çok çamurlara girdide resmi yok bir türlü, yoksa çamurlara girenlerden geri klır bir eksiğide yok... ;D

http://i394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/ResizeofMari182.jpg
Bu nasıl çamura girmek aracın üstünde toz bile yok.;D

Eeeeee??? kimseden resim gelmiyor??? yani koskoca Gezenbılırde topu topu 4-5 tanemi CJ var... bari ben biraz daha göndereyim, belki gaza gelir millet... ;D ;D

[attachment=1][attachment=2]

CJ Motor 042.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri