Gezenbilir'in CJ' leri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 202,653
Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri

Yüksel'im dediğinde laf mı, Willys has dedemiz! Ben CJ dedim ama MB'den JK'ya kadar herkesi davet edicez. Has dede has torun hep beraber off road yapacak! Önemli olan buluşmak ama offroadda yapılacak aracını sokmak istemeyen mangal noktasında ;D bırakır diğer araçlarla gelir.... Hatta Mustafa Abi Amiral Gemisi ile gelirse başımızın üstünde yeri var!

Etiketler

evet arkadaşlar benim kara uşaktan seçmeler

offroad011-1.jpg

k.jpg

watabe017.jpg

watabe012.jpg

arazijeep015.jpg

IMG_0471.jpg

IMG_0445.jpg

grpnarsahiloffroad008_0001.jpg

sahibinden_offroad018.jpg

watabe037.png

sahibinden_offroad002.jpg

ergun abi ve orkun abinin araçlar mütüş;ruhları var tam anlamıyla bağırıyorlar I'm muscle carrrrrrrrrrrrrrrrr

vallaha orkun abimin aracı tam bir off road aracı ,
ama ergun abimin aracı ise tam bir asfalt jeep 'i aradaki fark biri caterpillar d-9 dozer tarzı, diğeri Porsche cayenne asfalt jeep'i bilmem anlatabildimmi.:smiley:))))))))))))))))))))))))))))9
Her ikisinede maşallah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

45 den fazla cj sahibi var forumda ama sadece 6 tanecik cıkmış sahneye
hadi arkadaşlar millet jeep görsün biraz ;D

afişin arkasında resminizi çeken benim barış bey ama resmi bulamıyorum..bulunca koyucam buraya...ayrıca biz arkadaşlar ile size birinci gözüyle bakıyoduk...:smiley:

serkann' Alıntı:
afişin arkasında resminizi çeken benim barış bey ama resmi bulamıyorum..bulunca koyucam buraya...ayrıca biz arkadaşlar ile size birinci gözüyle bakıyoduk...:smiley:
merhaba...gercekten cok guzel yakalamıssınız.herkese bu resmi gosteriyorum :D baska resimlerde varsa ve yollarsanız cok memnun olurum.tesekkürler.

ahmet bey sizin cj de çift dodikmi var
araç genel olarak güzel görünüyor renk güzel olmuş

Resim201309.jpg

Resim015.jpg

Resim037.jpg

image003.jpg

IMG_8275.jpg

IMG_8581.jpg

Tamam dışı cj değil ama kaporta ve motor hariç cj :smiley: ...

Napıyım tek international scout bende ve sizi kardeş görüyorum :smiley: ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri