doruksimsek
Ana Kamp
Merhaba, yalnız sanırım bu linkten bot fuarı için davetiye alınabiliyor bununla karavan fuarına giriş imkanı var mı ?
Evet
Sent from my iPhone using Tapatalk
Merhaba, yalnız sanırım bu linkten bot fuarı için davetiye alınabiliyor bununla karavan fuarına giriş imkanı var mı ?
merhaba davetiye hata veriyor
Çok teşekkür ederim. Muaffak oldum sayenizde.Karavan bilet linkleri sık sık hata veriyor bu linkten alabilirsiniz
CNR Avrasya Expo 2020 Boat Show Fuar Davetiyesi - Haberler | Yat Dizayn | Yat Dekorasyon, Yat Tente, Yat Tasarım
Göndermiş olduğunuz linkten davetiyeyi aldım, teşekkür ederim.
TEŞEKKÜRLER[CNR EXPO] E-BİLET - Online Fuar Bileti Satış Sitesi
Ben bu link üzerinden aldım.sıkıntı yok
[CNR EXPO] E-BİLET - Online Fuar Bileti Satış Sitesi Bu linkten deneyinizselamlar davetiniz geldi ne yazık ki verdiğiniz linkten biletimi alamıyorum hatalı promosyon kodu diyor ne yapmalıyım yardım edebilirmisiniz
Arkadaşlar merhaba,
CNR Expo, bu sene de Boat Show'la eş zamanlı olarak 21 Şubat - 01 Mart tarihleri arasında Kamp ve Karavan fuarı Camp&Caravan Istanbul'u organize edecek. Ülkemizde karavancılık adına önemli bir adım sayılan bu fuar için CNR Expo'ya, başta Onurcan Özkan ve Duygu Özenç olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlarına teşekkür ederiz.
Ekli dosyayı görüntüle 517716
Sektörün önde gelen markalarının yer alacağı fuarda Hall 6 ve 7 Boat Show için, Hall 5 Kamp ve Karavan Fuarı'na ayrılmış olacak.
Kamp ve karavana ilgisi olan tüm dostlarımızı bekler, şimdiden keyifli bir fuar geçirmemizi dilerim.
Fuar boyunca hem Boat Show hem de Camp&Caravan Istanbul fuarına ücretsiz giriş yapabileceğiniz davetiyelerimiz için aşağıdaki bağlantıda yer alan formu doldurmanız yeterlidir.
[CNR EXPO] GEZENBİLİR ÜYELERİNE ÖZEL ONLINE FUAR DAVETİYESİ
CNR'da görüşmek üzere
CNR Expo Fuar Merkezi'ne ulaşım bilgisi;
[CNR EXPO] Ulaşım Bilgisi
Ekli dosyayı görüntüle 517717
rMerhaba formu dolduruyorum hata veriyor yardım edebilirseniz sevinirim..