kyenipazar41
Kamp II
Aldım bileti , çok teşekkür ederim , aynı biletle boat showa geçebiliyor muyuz acaba ?
merhabaİşlem tamamlandı teşekkür ederim.
Aldım bileti , çok teşekkür ederim , aynı biletle boat showa geçebiliyor muyuz acaba ?
Geçen sene iki farklı hall arasında tek davetiyeyle geçebiliyordunuz. Yani ikisi için de geçerli olması gerekiyor, eğer geçen seneden farklı bir uygulama yapmadılarsa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bir kaç farklı promosyon kodu var ancak giriş kartını alakasız maillere gidiyor. Alanlar nasıl alı anlamadım pnr no veriyor kayıt no veriyor ama girşi kartını başkasına yolluyor.Sürekli hata veriyor. Hatalı ya da yanlış promosyon kodu diyor. Başka hata veren var mı? Davetiyeyi alamasam da emeği.geçenlere teşekkürler.
Baya denedim, yoruldum. Daha sonra tekrar denicem. Belki yeni promosyonlar paylaşırlarbir kaç farklı promosyon kodu var ancak giriş kartını alakasız maillere gidiyor. Alanlar nasıl alı anlamadım pnr no veriyor kayıt no veriyor ama girşi kartını başkasına yolluyor.
Baya denedim, yoruldum. Daha sonra tekrar denicem. Belki yeni promosyonlar paylaşırlar
Merhaba, yalnız sanırım bu linkten bot fuarı için davetiye alınabiliyor bununla karavan fuarına giriş imkanı var mı ?Karavan bilet linkleri sık sık hata veriyor bu linkten alabilirsiniz
CNR Avrasya Expo 2020 Boat Show Fuar Davetiyesi - Haberler | Yat Dizayn | Yat Dekorasyon, Yat Tente, Yat Tasarım
Karavan bilet linkleri sık sık hata veriyor bu linkten alabilirsiniz
CNR Avrasya Expo 2020 Boat Show Fuar Davetiyesi - Haberler | Yat Dizayn | Yat Dekorasyon, Yat Tente, Yat Tasarım
PNR kod ile fuara gittiğiniz zaman biletin çıktısını orada ilgili bölümden alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk