Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 277
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,439

En güzel (zarif ve fotojenik), en güçlü (ihtişamlı ve modifiyeli), en orijinal (defender ruhunu sade

• Kullanılan toplam oy
    169
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

discovery-V8' Alıntı:
vay be süper ;D ;D ;D ;D

Volkan ellerine sağlık mahçup ettin valla bizi.

özelden yazayım adresimi ;)

Diğer konu tescilli logo meselesi Landrover için Borusan tarafıdan alınmış, o logonun kullanılmasına izin vermiyorlar.

fakat Land "L"over vb. logolara karışamazlar, araç resimlerinede karışamazlar bildiğim kadarıyla, Defender resimleride zaten Borusan sahasının dışında ;)

peki bu land lover olursa ne derler... ;)..

Etiketler

wolkhan' Alıntı:
sadece dereceye girenler için hazırladık ama istek olursa neden olmasın... ;D..

hepsi birinciydi hani yoktu farkımız :'(

valla hak ettiler şimdi Allah var sezarın hakkı sezara ;), amma bu ödüller seri üretime girebilir gibi :smiley:

çok güzel bir yere dokundun bülent hee hani hepsi birinciydi hiç fark yoktu alla alla şimdi dereceleremi kaldık hehehe ;D

bir daha ki yarışma çekişmeli geçecek gibi duruyor .... :D...

wolkhan' Alıntı:
peki bu land lover olursa ne derler... ;)..

İşte ortak noktamız... ;D ;D

Çok güzel bir yarışma oldu,
devamı dileğiyle.

Selamlar

Günaydın arkadaşlar,
Defender yarışmasımı?hemde engüzel defender.
Ya bunların en kötüsünü bırakın kötüsü varmı.Ben oy dönemini kaçırdım seçim doğru bence hepsi birinci.
Defender sahibi değilm (şimdilik) çok iyi bir ford motorcu su olan Osman ustam ve aynı beceride olan kaporta ve boya ustası Orhan ve Tayyar ustaları ikna ettiğim gün bende DEFENDER alıp toplamaya başladığım gün işte o gün varya üçüncü doğum günü olacak.İkincisi sağlık meselesiydi oşimdilik bitti gibi.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar,
Defender yarışmasımı?hemde engüzel defender.
Ya bunların en kötüsünü bırakın kötüsü varmı.Ben oy dönemini kaçırdım seçim doğru bence hepsi birinci.
Defender sahibi değilm (şimdilik) çok iyi bir ford motorcu su olan Osman ustam ve aynı beceride olan kaporta ve boya ustası Orhan ve Tayyar ustaları ikna ettiğim gün bende DEFENDER alıp toplamaya başladığım gün işte o gün varya üçüncü doğum günü olacak.İkincisi sağlık meselesiydi oşimdilik bitti gibi.
Kalın sağlıcakla.

inşallah en kısa zamanda önce sağlıkla ilgili probleminizi çözer sonra defenderinize kavuşursunuz

Çok teşekkür ederim ata036 arkadaşım.Yaratıcımız kımseyi sağlığından mahrum etmesin.
Sağ olsun bir hekim arkadaşım benimle birhayli zamandır uğraşıyor,baya bi yol aldık.
Eskiden kuzu yerdim şimdi kuzunun yediğini yiyorum,iyi yoldayım.
Dünyadaki tüm hastalara acil şifalar diliyorum,iyiki sağlık karnem var memur emeklisi olmak az da olsa işe yararmış.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Çok teşekkür ederim ata036 arkadaşım.Yaratıcımız kımseyi sağlığından mahrum etmesin.
Sağ olsun bir hekim arkadaşım benimle birhayli zamandır uğraşıyor,baya bi yol aldık.
Dünyadaki tüm hastalara acil şifalar diliyorum,iyiki sağlık karnem var memur emeklisi olmak az da olsa işe yararmış.
Kalın sağlıcakla.

amin herşeyden önce sağlık inşallah her şey dilediğiniz gibi olur

sisdagili61' Alıntı:
Kalın sağlıcakla.

Sayın hemşerim geçmiş olsun, gerçekten de en önemlisi sağlık ve Rabbim herkese sağlık nasip etsin, size de acil şifalar dilerim, eğer Trabzon'da iseniz umarım yazın geldiğimde görüşürüz, selamlar ve saygılar...

[attachment=2] BUDA BENİM ARACIM 350 fordtransit moturu var üzerinde hasan koladan aldım aracı

123.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri